Yol devlete yük olmadan tamamlandı.

Yol devlete yük olmadan tamamlandı.

Yol devlete yük olmadan tamamlandı.

 Alaplı ilçesinde geçen yıl Çamlıbel Köyü Muhtarı Mithat Mandacı’nın girişimleri ve iş adamlarının desteği ile başlatılan Alaplı- Mollabey Karayolu Kefken altı mevkisinde bulunan ve sürücülerin görüş açısını tamamen kapatan virajlarda yol genişletme ve asfalt çalışması devlete yük olmadan tamamlandı.
Alaplı Çamlıbel Köyü Muhtarı Mithat Mandacı, Alaplı- Mollabey Karayolu Kefken altı mevkisinde bulunan ve sürücülerin görüş açısını tamamen kapatan virajlar ile Alaplılı işadamları Mehmet ve Levent Sözer kardeşler Halil Demirer, İsmail Ünlü, Birol Şahin, Hüseyin Sözer, Sürmeli Kıraç ile geçen yıl başlattıkları yol genişletme ve asfalt çalışmasını tamamladıkları belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.
Vatandaşa hizmet için var olduklarının altını çizen Mandacı,” Bu yol Mollabey grup yolu, Çamlıbel Köyü Kefken altı mevkisinde bu yolda yağışlı havalarda çok kazalar oluyordu. Bütün şoför arkadaşlarımız ve muhtarlarımız bu yolun düzeltilmesi noktasında ricada bulunuyorlardı. Biz yapmak istiyorduk. Allah bize nasip etti. Biz zaten hizmet için varız, bunun için göreve geldik. Bir sohbet esnasında iş adamlarımızla birlikte karar verdik. İş adamlarımızda biz bu işi yaparımız vatandaşımıza bir hayrımız olur dediler. Bizde önceki Alaplı Kaymakamımız Altuğ Çağlar’ında fikrini alarak bu çalışmaya başladık. Tarih yazmak hizmet etmek rabbimin izniyle bizim işimiz. Bütün köylerin ulaşımın sağlayan kazalara sebep olan bu dar yol devletimize yük olmadan Alaplı işadamları Mehmet ve Levent Sözer kardeşler Halil Demirer, İsmail Ünlü, Birol Şahin, Hüseyin Sözer, Sürmeli Kıraç tarafından yapıldı. Bu vesile ile bu işin yapılması yolunda kanuni prosedürleri yerine getirmekte yardımcı olan önceki Kaymakamımız Altuğ Çağlar’a, Kaymakamımız Saim Eskioğlu’na ve AK parti il Genel Meclisi üyelerimiz Temel Uslu, Ayhan Akman’a CHP il Genel Meclisi üyemiz Serdar Akyol’a ayrıca bu yolun genişlemesi için yer bağışlayan Tuncay Gelgeç ve Nadire Kanca’ya teşekkür ederim şahsım ve köyümüzün adına hepsinden Allah razı olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2017, 07:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER