Kaza anları MOBESE kameralarına yansıdı

Kaza anları MOBESE kameralarına yansıdı

Kaza anları MOBESE kameralarına yansıdı

 Düzce İl Emniyet Müdürlüğü MOBESE izleme merkezi, kentte bulunan bazı noktalarda yaşanan trafik kazalarının görüntülerini derledi. Kamuoyu ile paylaşılan kaza görüntülerinde hem ilginç hem de dikkatsiz sürücülerin kazalara neden olma anları MOBESE kameralarına yansıdı.
Düzcede meydana gelen ve güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri bu kadar da olmaz dedirtti. Kazalarda iki bisikletli birbiri ile çarpışırken yoldan çıkan kamyonet aydınlatma direğine çarptı. Başka bir araca çarpmak istemeyen sürücü ise bisikletliye çarptı.
İlginç kaza, Düzcede Camikebir Mahallesi Şen Sokak ile 657. Sokağın birleştiği noktada meydana geldi. Kavşağa giren iki bisiklet sürücüsü bir birlerini fark edemeyince çarpıştı. Kadın sürücü olayın şokunu kısa sürede üzerinden atarken, erkek olan sürücü ise hafif yaralandı.
İkinci kaza ise Düzce Kent merkezi Aydınpınar Caddesi üzerinde meydana geldi. Kent merkezinden Aydınpınar köyü istikametine gitmekte olan kamyonet bir anda kontrolden çıkarak kaldırım üzerinde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisi ile aydınlatma direği devrilirken kamyonette maddi hasar meydana geldi. Kazada yaralanan olmadı.
Üçüncü kaza Düzce merkez ile Beyköy beldesi yolu Karadeniz Mahallesi mevkiinde geldi. Beyköyden Düzce istikametine gitmekte olan otomobil Karadeniz Mahallesine geldiği esnada hatalı sollama sonrası karşı yönden gelen motosiklet ile kafa kafaya giriyor.
Dördüncü kaza Kalıcı Konutlar Bölgesi Kuzey Çevre Yolu AFAD Kavşağında yaşandı. Kazada önünde gitmekte olan otomobile bir başka otomobil arkadan çarptı.
Beşinci kazada ise D-100 Karayolu Öztürkler Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Kazada en soldan sağa dönmek isteyen otomobile, TIR çarparak önüne aldı. Kazada yaralanan olmazken, otomobil sürücüsü yoluna devam etti.
Altınca kazada D-100 karayolu Olimpiyat Kavşağında yaşandı. Kazada ise sağ şeritte ilerleyen bir otomobil sürücüsü, sol tarafa dönmeye çalışırken, beton mikserinin altında kalmaktan son anda kurtuldu.
Yedinci kazada Düzceden Kalıcı Konutlar istikametine dönmeye çalışan bir hafif ticari araç, kavşaktan kontrolsüz çıktı. Bunun üzerine Düzceden Zonguldak istikametine gitmekte olan otomobil hafif ticari araca çarptı.
Kazaların en fazla yaşandığı nokta olan AFAD Kavşağı oldu. Düzceden Zonguldak istikametine gitmekte olan bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak önce elektrik direğine çarptı. Ardından ise takla attı.
Bir başka kaza ise D-100 karayolu Olimpiyat Kavşağında meydana geldi. Yola kontrolsüz çıkan bir araca çarpmak istemeyen başka bir otomobil sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bekleyen bisiklet sürücüsüne çarptı. Kazaya neden olan otomobil sürücüsü ise olay yerinden hızlıca kaçtı.
Kaydedilen kaza görüntülerin tamamında aşırı hız ve sürücülerin dikkatsizliğin ön planda olduğu gözlemlendi.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2017, 12:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER