AK Parti seçim koordinasyon merkezi açıldı

AK Parti seçim koordinasyon merkezi açıldı

AK Parti seçim koordinasyon merkezi açıldı

BARTIN - AK Parti Bartın milletvekili adayları, seçim koordinasyon merkezini açtı.

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, Kemerköprü Mahallesindeki seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmada, 24 Haziranın sıradan bir seçim değil, yüzyılın seçimi olacağını söyledi.

24 Haziran akşamı Bartında 2-0 yaparak iki milletvekili adayını da Meclise göndereceklerine inandıklarını ifade eden Kalaycı, Her bir AK Partili arkadaşımızın canla başla çalışmasını rica ediyorum. 24 Haziran akşamı başta mazlumlar olmak üzere tüm dünyanın gözü üzerimizde olacaktır. İnşallah 24 Haziranda sağlam Türkiyenin temelini atacağız. dedi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç da iktidarları döneminde AK Partinin avantajlarını Bartına yaşattıklarını ve yatırımların 24 Hazirandan sonra da artarak devam edeceğini belirtti.

Tunç, 24 Hazirandan sonra da milletimizin güvenine layık olmak, Bartına daha çok hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz. diye konuştu.

Milletvekili adayı Yaşar Arslan ise Rabbim bize 2 milletvekilliğini de nasip edecektir. Ben buna inanıyorum. Bize düşen tek şey çok çalışmak. ifadelerini kullandı.

Adaylar, seçim bürosunun açılışının ardından vatandaşlarla sohbet etti.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2018, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER