Bartın'da seçim çalışmaları

BARTIN (AA) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Gölbucağı Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.Tunç, burada yaptığı konuşmada, 24 Haziran seçimlerinin ülke için yeni bir dönemin başlangıcı olacağını, seçimlerle tam demokrasiye...

Bartın'da seçim çalışmaları

BARTIN (AA) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Gölbucağı Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.

Tunç, burada yaptığı konuşmada, 24 Haziran seçimlerinin ülke için yeni bir dönemin başlangıcı olacağını, seçimlerle tam demokrasiye geçileceğini söyledi.

Seçimlerde, diğer cumhurbaşkanı adaylarının, "AK Parti'nin yaptıklarını yıkacağız." dediğini ifade eden Tunç, şöyle konuştu:

"Yatırımları durduracağız.', 'Nükleer santralleri yıkacağız.' diyorlar. Siz bu ülkeyi söndürüp karanlıkta mı bırakacaksınız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak mitinginde Bartın'a müjdeler verdi. Cumhurbaşkanımız 'Adapazarı-Ereğli-Bartın demiryolunu tamamlayacağız. Bartın Amasra Cide yolunu, Filyos projesini 3 yılda tamamlayacağız.' dedi. Cumhurbaşkanımıza çok çok teşekkür ediyoruz. Muhalefet, terör işbirlikçileri ile hareket ediyor. Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret ettiler. O yüzden bunlara sandıkta dersini en iyi şekilde vermemiz gerekir."

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2018, 19:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER