Biz Bakü-Tiflis-Kars demir yolu gibi bir projeyi hayata geçti

Biz Bakü-Tiflis-Kars demir yolu gibi bir projeyi hayata geçti

Biz Bakü-Tiflis-Kars demir yolu gibi bir projeyi hayata geçti

BARTIN - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Biz Bakü-Tiflis-Kars demir yolu gibi bir projeyi hayata geçirirken ne hikmetse CHPnin gündemine bakın. CHP sözcüsü, Cumhurbaşkanımız hakkında faşist, diktatör gibi söz söyleme gafleti, delaleti ve cehaletini bu ülkeye yaşatmış oldu. dedi.

Dağ, partisinin Bartın Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Bartın Merkez İlçe 6. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada, kongrelerin bir değişim ve yenilenme zamanları, gelinen ve hedeflenenlerin ortaya konulduğu dönemler olduğunu söyledi.

Büyük kongrede de parti olarak yeni atılım döneminde ekonomi, kalkınma, demokrasi, insanı merkeze alan anlayışı hem ülkeye hem dünyaya anlatma fırsatı bulacaklarını ifade eden Dağ, 15 yılda sadece Bartında yapılanları anlatmamız günler alır. Ama geldiğimiz nokta, ekonomiden sağlığa, ulaşımdan eğitime kadar her alanda hizmetlerin kat kat arttığı noktadır. Şimdi ise yeni bir atılım dönemini gerçekleştireceğimiz dönemin arifesindeyiz. diye konuştu.

AK Partinin, Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde iktidar olmasının ardından 15 yıldan bu yana gelinen noktanın çok net ortada olduğuna işaret eden Dağ, şöyle devam etti:

Biz tarihi süreci bizzat içinde yaşadığımız için bazı değişim ve dönüşümleri o kadar göremiyor olabiliriz. Ama şu anda ısrarla birtakım yerlerden özellikle batıdan ülkemize karşı yapılan hem siyasi hamleler, hem kendi seçimlerine dönük hamleler, onların şu durumumuzu çok iyi okuduğunu ve buna dair bir eylem içinde olduklarını gösteriyor. 15 yılda bu ülke IMFden borç almak için dilenen bir ülkeden ABD Başkanının önünde bunu talep eden bir ülkeden eğer şu anda borcu bitirmiş, ekonomisi 7-8 kat büyümüş, 15 Temmuz darbe girişimine rağmen büyüme rakamları 5ten aşağı düşmeyen bir ülke konumuna gelmiş ise 15 yıl sonra aynı heyecan, aynı coşkuyla yoluna devam ettiği zaman bu ülke çok daha büyük noktada olur.

Son 1 haftalık süreç içerisinde yapılanların dahi tarihin seyrini değiştirecek hususlar olduğunu ve bunun 15-20 yıl sonra çok daha iyi anlaşılacağını aktaran Dağ, geçen hafta Cumhurbaşkanı Erdoğanın da katılımıyla Bakü-Tiflis-Kars demir yolunun açılışının yapıldığını anımsattı.

Bunun, tarihsel süreci değiştirecek Karstan, Mersinden, İstanbuldan geçecek bir ticaret yolunun yeniden canlanması demek olduğuna vurgu yapan Dağ, şunları söyledi:

Biz Bakü-Tiflis-Kars demir yolu gibi bir projeyi hayata geçirirken ne hikmetse CHPnin gündemine bakın. CHP sözcüsü, Cumhurbaşkanımız hakkında faşist, diktatör gibi söz söyleme gafleti, delaleti ve cehaletini bu ülkeye yaşatmış oldu. Biz, bu ülkenin daha da büyümesi adına bu projeyi hayata geçirirken CHPnin gündemi bu. Ben bunu iyi niyetli bir şey olarak da görmüyorum. Öyle bir günde böyle bir açıklama yapmayı.. Ben CHPnin birtakım odaklar tarafından yönetildiği kanaatindeyim. Çünkü dünya gündeminde, herkesin takip ettiği böyle bir süreçte CHPnin böyle bir konuşma yapması sadece gaflet ve dalalet olarak addedilemez, bu aynı zamanda hıyanettir.

Ülkenin 2019da bir seçime gideceğini ve her seçim öncesi teşkilata Bu seçim çok önemli dediklerini anımsatan Dağ, sözlerini şöyle tamamladı:

Bu sözü çok duydunuz değil mi? Açıkçası önümüzdeki seçim çok daha önemli. 15 yılda ülkeyi bu noktaya getirmek için çok uğraş verdik. CHPde bir şeyler değiştiğini görsek anlayacağız. Ama 15 yılda ekonomide, demokraside, ulaşımda, sağlıkta emin olun bunlar çok kısa sürede bu ülkeyi çok daha geriye götürürler. Onun için önümüzdeki seçim çok daha önemli. Karşımızda delege seçimlerinde dahi kavga eden bir CHP var. CHP, bu ülkenin başına gelmiş en büyük imtihandır. Çok büyük bir imtihandan geçiyor bu ülke. Ama bu ülke ve siyaset, Cumhuriyet Halk Partisi virüsünü vücudundan atacak kadar da bağışıklık kazanmıştır.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç da kente her alanda devasa yatırımlar yaptıklarını ve bunun kent merkezindeki şehirciliğe de yansıması için hedeflerinin seçimlerde Bartın Belediyesini kazanmak olduğunu dile getirdi.

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2017, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER