Kaynarca Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi çalışmaları

Kaynarca Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi çalışmaları

Kaynarca Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi çalışmaları

BARTIN - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yapımı süren Kaynarca Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Başkan Akın, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, 20 bin metrekarelik bir alanı kapsayan ve 4,5 milyon liraya mal olacak projede voleybol, basketbol, tenis sahası, buz pateni pisti, mini futbol sahası, mini golf sahası, kafe, süs havuzu, çocuk oyun alanı, kondisyon aletleri, peyzaj alanı olacağını söyledi.

Spor Kompleksi ve Yaşam Parkı projesinde adım adım sona yaklaşıldığını ve ekiplerin yürüyüş yolu, çevre düzenlemesi için zemin hazırlık çalışması ve kafeterya çalışmalarına devam ettiğini ifade eden Akın, şöyle devam etti:

Bir aksilik olmazsa Spor Kompleksi ve Yaşam Parkının açılışını 5 Mayısta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin katılımıyla gerçekleştirmek istiyoruz. Bu projenin dışında Kaynarca Caddesinde de değişiklikler yapacağız. Altyapı çalışmaları tamamlanan bölgede yapacağımız üstyapı çalışmalarıyla caddeye çok daha güzel bir görünüm kazandırmayı amaçlıyoruz.

 

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2018, 21:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER