Kaynarca'da yeni park alını oluşturulacak ...

Kaynarca'da yeni park alını oluşturulacak

Kaynarca'da yeni park alını oluşturulacak ...

BARTIN - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kaynarca bölgesinde yeni park alanı oluşturacaklarını bildirdi.

Akın, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte halkın boş vakitlerini huzur içinde geçirebileceği alanlara ihtiyaç olduğunu ve bu ihtiyacı gözeterek Bartın Belediyesi 140. Yıl Parkı, Gazhane Kültür Parkı ve Karaçay Piknik Alanı projelerini hayata geçirdiklerini söyledi.

Oluşturulan park ve yeşil alanların kış mevsiminde dahi halktan yoğun ilgi gördüğüne işaret eden Akın, şunları kaydetti:

Yaptığımız projelerin halkımız tarafından beğeni toplaması, büyük ilgi görmesi ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Şu anda Kaynarca bölgemizde de benzer bir projeyi hayata geçiriyoruz. 20 bin metrekarelik alanda içerisinde voleybol, basketbol, tenis sahası, buz pateni pisti, mini futbol sahası, mini golf sahası, yürüyüş yolları ve dinlenme alanları olan yediden yetmişe tüm vatandaşlarımızın huzur içinde güzel vakit geçirebilecekleri bir alan olacak. Ayrıca Kanlıırmak Caddesi yürüyüş yolu çalışmalarımızda da sona yaklaştık. Burada da vatandaşlarımız hem spor yapabilecek hem de Bartın Irmağını daha yakından izleme fırsatı bulacak.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2018, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER