Milletvekili Tunç bayramı memleketinde geçirdi

Milletvekili Tunç bayramı memleketinde geçirdi

Milletvekili Tunç bayramı memleketinde geçirdi

BARTIN - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunçun, il merkezi, ilçe, belde ve köylerinde bayram ziyaretlerinde bulunduğu bildirildi.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan acıkmaya göre, Kurban Bayramı ziyaretlerine arefe gününden itibaren başlayan Tunç, Bartın şehir merkezindeki esnafı ziyaret ederek, esnafın ve alışveriş yapan vatandaşların bayramını kutladı.

Bartın şehir mezarlığında Kuran tilaveti programına da katılan Tunç, Bartın Valisi Nusret Dirim, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Manav ve il protokolüyle huzurevini ziyaret etti.

Bayram namazını doğduğu köyde kılan Tunç, akraba ve komşuları ile bayramlaştıktan sonra, Bartın Valiliğinin bayramlaşma programına katıldı, aynı gün Ulus ilçesinde teşkilat mensupları, esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramın ikinci gününde ziyaretlerine Kurucaşile ilçesinde devam eden Tunç, geleneksel konat yemeğine katıld ve Uğurlu, Meydan, Karaman, Kanatlı köylerini ziyaret etti.

Amasra ilçesinde de Amasra Belediye Başkanı Emin Timur ve teşkilat mensupları ile bayramlaşan Tunç, Aydınlar köyünde esnafların bayramını kutladı, kıraathanede vatandaşlarla sohbet etti.

Bayramın üçüncü gününde Çubuklu köyünde 15 Temmuz Şehidi Mustafa Yamanın ailesini de ziyaret eden Tunç, şehit ailesi ile bayramlaştıktan sonra şehit Mustafa Yamanın kabrini ziyaret ederek dua etti. Hasankadı ve Kozcağız beldesinde bayram sofralarına konuk olan Tunç, Geriş köyünde, geleneksel karakucak güreşlerini izledi.

Bayramın son gününde Abdipaşa beldesinde bayram ziyaretleri gerçekleştiren Tunç, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez ile Abdipaşalılarla bayramlaştı, bayram sofralarına konuk oldu.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2017, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER