AK heyet stardı Çaycuma'dan verdi

AK heyet stardı Çaycuma'dan verdi

AK Parti Çaycuma İlçe Örgütü tarafından birlik, beraberlik ve dayanışma amacıyla kahvaltı düzenlendi.

Düzenlenen kahvaltı programına, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, AK Parti İl yönetim kurulu üyeleri, Çaycuma İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı, Çaycuma Belediye Başkan Adayı Ahmet Güral Karayılmaz, Perşembe Belediye Başkan Adayı Turhan Okumuş, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Filyoe Belediye Başkanı Ömer Ünal, kadın ve gençlik kolları başkan ve üyeler, SKM başkanları, önceden görev yapmış  Belediye Başkan ve İlçe başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri katıldı.

DOĞANCI: ‘BAYRAĞI GÖKLERE TAŞIYACAĞIZ’

Açılış konuşmasını yapan Çaycuma İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı: “Bizle nasıl 25 Haziran’da zaferler çıktıysak bu seçim de de aynı başarıyı gösterip ipi göğüsleyeceğimize canı gönülden inanıyorum. AK Parti’nin tüm kademeleri canı başla çalışarak Belediye Başkan  Adayımız Ahmet Karayılmaz’ı hak ettiği makama taşıyacağız. Belde adaylarımızla bu seçim sonucunu 6-0 yapacağız. Bu bayrağı en yüksek mevkiye, zirveye taşıyacağız.”

KARAYILMAZ: ‘BU YARIŞI ZAFERLE TAÇLANDIRACAĞIZ’

Çaycuma Belediye Başkan Adayı Ahmet Güral Karayılmaz da yaptığı konuşmada: “Hep beraber bir güç olarak, diri olarak Çaycuma’da AK Parti’nin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha 31 Mart’da göstermenin heyecanını yaşıyoruz. Maçlar 90 dakikadır. Oyuncusu ile, antrenör ile, masörü  ve kulüp başkanı birlik ve beraberlik sağlanırsa bu takım açık ara şampiyon olacak. Başka hiçbir alternatifi yok. Geçmiş 5 yılı hep beraber yaşadık. Tekrar yaşamamak için küsmek yok, darılmak yok. Gönül belediyeciliği anlayışı ile 31 Mart akşamı bu yarışı zaferle taçlandıracağız” dedi.

‘BEN ADAY YAPILMADIM, O YAPILDI’ DÜŞÜNCESİNİ UNUTACAĞIZ’

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen aday yapılmayanların küsmemesi gerektiğini ifade ederek ; “Çevremizde gördüğümüz manzaralar iç sızlatmaktadır. Anadolu’ya sığınan, etrafımızdaki Müslümanları halini bir görün. Ortada tek dik duran Türkiye Cumhuriyetinin Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu Türkiye’nin ayakta kalma meseledir. Ebediyete kadar yaşamasının en önemli göstergelerinden bir tanesi de bu seçimdir. Vesayet sistemi odaklarının kurtarabilmek için bir yönetim sistemi değiştirdik.  Yılarca o kurumlar, bu kurumlar üzerinde vesayet kurdular. Bir şekilde yönettiler. Dolayısıyla ne kalkınmamızı doğru yapabilirsiniz ne geleceğinizi doğru şekillendirirsiniz. Birilerinin emri altında yaşamak mecburiyetinde kalırsınız. Türkiye Cumhuriyeti hiçbir zaman başkasının emri altında yaşamamıştır.  Bunun için çok çaba ve şehit vermiştir. AK Parti olarak her zamankinden çok birliğe ihtiyacımız var. ‘Ben aday yapılmadım, o yapıldı’ düşüncesini unutacağız. Bizde sayıyı dolduktan sonra tamamdır. Aday adaylarından bir tanesine karar verdik. Diğer arkadaşlar onun yanında olmak zorundadır. Geçmişte bunu Zonguldak’ta gösterdik” Türkiye’de oyu artan birinci siyasi partiyiz. Oy verenlere minnet borcumuz var. Bizde bunun karşılığını ilimize hizmet olarak vereceğiz. Sizlere hep güvendik ve mahcup olmadık ” dedi.  

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2019, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER