Bülent Kantarcı'dan görkemli adaylık açıklaması!..

Bülent Kantarcı'dan görkemli adaylık açıklaması

Bülent Kantarcı'dan görkemli adaylık açıklaması!..

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaycuma’da yapılan görkemli aday tanıtım toplantısında, “Önümüzdeki dönemde belediyeciliği farklı bir boyuta taşıyarak yerel kalkınmayı, yerel yönetimler aracılığıyla sağlayacağız” dedi.
CHP Çaycuma İlçe Başkanlığının organizasyonu ile Çaycuma merkez ve belde belediye başkan adayları düzenlenen törende tanıtıldı. Belediye SEKA Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen aday tanıtım törenine, CHP İl Başkanı Hakkı Güney, il yöneticileri, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Tuncay Akyol, Çaycuma adayı mevcut Başkan Bülent Kantarcı, Perşembe adayı mevcut Başkan İsmail İnam, Karapınar adayı mevcut Başkan Ahmet Aydın, Saltukova adayı Alim Genç, Filyos adayı Ahmet Gerçek Ülker, Nebioğlu adayı Ahmet Kırnapçı, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleri, eski il ve ilçe başkanları, Zonguldak Belediye Başkan adayları Tahsin Erdem, Osman Yayla ve Şenol Şanal ve partililer katıldı.
Katılımın yoğun olduğu toplantı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Toplantıya katılamayan CHP eski Milletvekili Ali İhsan Köktürk’ün gönderdiği mesajı okundu.

AKYOL: BİZ BU SEÇİMLERİ ALACAĞIZ
Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol, bir seçimin daha arifesinde olduklarını belirterek, “CHP olarak biz bu ülkenin temel taşıyız. Çaycuma’yı topyekün kazanmak istiyoruz. Tüm belde ve merkezi almak için var mısınız? Biz bu seçimleri alacağız. Yerelden başlayan bu heyecanı genele de taşıyarak partimizi en üst seviyelere çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
 

GÜNEY: BAŞKAN KANTARCI, YAPTIKLARIYLA HERKESİN TAKTİRİNİ KAZANDI
Daha sonra kürsüye çıkan CHP İl Başkanı Hakkı Güney, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler için ilk startı Çaycuma’dan verdiklerini ifade ederek, “Çaycuma bizim gözbebeğimiz. Çaycuma Zonguldak ilimizde ve ülkemizde belediyecilik adına gurur duyduğumuz önemli vitrinlerimizden birisidir. Değerli belediye başkanımız, ağabeyimiz Sayın Bülent Kantarcı yaptıklarıyla ve projeleriyle başka Çaycuma’lı kardeşlerimiz olmak üzere herkesin takdirini kazandı. Sayın Genel Başkanımızın onayı ve takdiriyle yeniden belediye başkan adayımız oldu. Tekrar hayırlı olsun diyorum, Allah utandırmasın, Allah yolunu açık etsin. Bu seçim döneminde kapısını çaldığımız herkesten bin ah işiteceksiniz. Bırakınız vatandaş konuşsun. Bizim CHP olarak her konuda çözüm önerilerimiz var. Her CHP üyesinin ve gönüldaşının yapacağı çok şey var. Şimdi mücadele zamanıdır” diye konuştu. 
Daha sonra kürsüye çıkan belde adayları kendilerini tanıtarak, seçimi kazanacaklarını ifade ettiler.

KANTARCI, DOĞRULARI YAZAN MEDYA OLACAK
Kürsüye “Çaycuma Marşı” ile çıkan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, salonu dolduran partililere “Hoş geldiniz” diyerek sözüne başladı. Başkan Kantarcı, “Sevgili Başkanım konuşurken ‘bizim medyamız yok’ dedi. Medyamız da olacak. Ama bizim medyamız değil özgür medya olacak. Doğruları yazan medya olacak. Bizim bu konuda projemiz var ama biz bunu büyüteceğiz hem yaptıklarımızı hem yapacaklarımızı çok daha iyi anlatacağız” dedi.

KANTARCI: TAKDİR EDİLMEK ÇOK GÜZEL BİR DUYGU
Başkan Kantarcı, kendisinden önce kürsüye çıkan adaylardan övücü sözler duyduklarını belirterek, şöyle dedi:
“Benden önce kürsüye çıkanlar benim için lütufta bulundular. Çok teşekkür ediyorum kendilerine. İleri yaşta Belediye Başkanlığına gelen ve geçen 5 yıl zarfında bu memlekete hizmet etmek için gecesini gündüzüne katan olarak bunun sonucunda böyle takdire layık görülmek bir fani için çok yüce bir duygu çok güzel bir duygu. Ben hepsine çok teşekkür ediyorum.”

KANTARCI, MODERN ŞEHİRLERDE OLMASI GEREKENİ ÇAYCUMALILARIN HİZMETİNE SUNDUK
Görevde bulunduğu dönem içerisinde Çaycuma Belediyesi’nin yaptığı projeler hakkında partilileri bilgilendiren Başkan Kantarcı, şöyle devam etti:
“Aslında çok yeni bir şey yapmadık, çok icat yapmadık. Ne yaptık, dünyanın modern şehirlerinde olması gereken ne varsa insan mutluluğu için insanın yaşamını kolaylaştırmak için ne varsa onları Çaycuma’lıların hizmetine sunduk. Bu rüzgardan bu bölgemizdeki bizim partili belediye başkanlarımız etkilendi hem etrafımızdaki belediyelerimiz etkilendi. Çok güzel şeyler oldu. Ve Çaycuma’nın adı gerçekten Zonguldak’ın da ötesinde Türkiye’nin muhtelif yerlerinde hele hele geçtiğimiz günlerde Almanya’daydık, Almanya’daki dostlarımız, gurbetçilerimiz inanın buraları nasıl yakından takip etmişler ve bizim burada yaptıklarımızı nasıl böyle izlemişler ve benimsemişler sizlere anlatamam. Orada kendimi bir Popstarı zannettim. İnanın buna.” 

KANTARCI: EL BİRLİĞİYLE ZONGULDAK’I KALKINDIRACAĞIZ
Salonun kalabalık olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kantarcı, sözlerini şöyle tamamladı: “Bu salonlara sığmamak bir zafiyet değil tam tersine bu salonlara da sığmayacağız. Göreceksiniz meydanlara da sığmayacağız bu sefer. Bu dönem başarılı işler yaptık. İnsanların yüzünü güldürdük. Daha iyi bir Çaycuma diye yola çıktık, daha yaşanacak bir yola diye çıktık. Şimdi diyoruz ki; hep birlikte daha ileriye. Çaycuma bu sefer 6-0 yapacak. Önümüzdeki dönemde belediyeciliği farklı bir boyuta taşıyarak yerel kalkınmayı, yerel yönetimler aracılığıyla sağlayacağız.”
Daha sonra başkan adayları hep birlikte sahnede el ele tutuşarak birlik gösterisi yaptı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER