Çaycuma Belediyesi aşure dağıttı

Çaycuma Belediyesi aşure dağıttı

Çaycuma Belediyesi aşure dağıttı

Çaycuma Belediyesi, Muharrem ayı nedeniyle İstasyon semtinde, hayırsever işadamı Emin Sarıel’in katkılarıyla aşure dağıttı.

Çaycuma Belediyesi içinde bulunulan Muharrem ayı nedeniyle hayırsever işadamı Emin Sarıel’in katkılarıyla, İstasyon semtinde aşure dağıttı. Çaycuma Kaymakam Muharrem Coşgun, İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Bayram Dündar, TSO Başkanı Zekai Kamitoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Çaycuma Kent Konseyi Başkanı Tuğrul Dereli, CHP İlçe Başkanı Şeref Kötürk, hayırsever işadamı Emin Sarıel, çeşitli sivil toplum örgütü yöneticileri, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Çaycuma Müftülüğü din görevlilerinin Kura-ı Kerim tilavetinin yanı sıra ilahiler de okuduğu etkinlikte Başkan Kantarcı, Kaymakam Coşgun ile birlikte aynı tencereden aşure dağıttı.

AŞURE DAĞITIMINI ARTIK GELENEK HALİNE GETİRDİK
İlçe Müftüsü Ermiş ve Kaymakam Coşgun’un da katılımcılara hitap ettiği dağıtım töreninde konuşan Başkan Kantarcı, “Çaycuma’mızın doğusunda, günden güne güzelleşen bu bölgemizde artık gelenek haline dönüşen mübarek bir iş için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Bu davetimim karşılıksız bırakmayıp bugün burada bizimle olan herkese gönülden teşekkür ediyorum. Yanımda bulunan Emin kardeşim göreve geldiğimden beri hem doğu, hem de batı Çaycuma’da, bu güzel etkinliğin gerçekleşmesine vesile oluyor. Kendisine minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Aynı zamanda bize bu çalışmalarda her zaman destek olan değerli büyüğüm Mustafa Muslu ağabeyime de Çaycumalılar olarak minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Bu etkinliklerde emeği geçen herkese özellikle Müftülüğümüz ve personeline de minnet duygularımı söylemem lazım” dedi.

YOKSUL ÇOCUKLARIN EĞİTİMİ İÇİN BELEDİYE BURS FONUNA KATKIDA BULUNUN
Bugün aynı zamanda hep beraber ilköğretim haftasını kutladıklarını da söyleyen Kantarcı, sözlerini, “Eğitim ve öğretimin de bizler için çok önemli olduğunu bir kez daha dikkatlerinize sunuyorum. Çocuklarımız yepyeni bir eğitim yılına başladılar. Bu dönem bir kampanyayı da sizlerle paylaşmak istiyorum. Belediyelerin burs verme yetkisi yok. Ama geldiğimizden beri bir fon kurduk. Burada bulunan değerli zevatı açtığımız hesaba katkıda bulunmaya çağırıyorum. Çocuklar geleceğimiz. Onları da en iyi şekilde eğitmemiz lazım. Bu mübarek günün hatırına sizlerden bunu rica ediyorum. Başta sayın kaymakamımız, müftümüz olmak üzere hepinize selam ve sevgilerimi sunuyorum” diyerek tamamladı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2019, 12:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER