Çaycuma belediyesi, ÇAYBEL ile ilçeye hizmet ediyor...

Çaycuma belediyesi, ÇAYBEL ile ilçeye hizmet ediyor

Çaycuma belediyesi, ÇAYBEL ile ilçeye hizmet ediyor...

ZONGULDAKın Çaycuma İlçe Belediyesine ait ÇAYBEL şirketi, uzun yıllardır atıl durumda bulunan makineleri onararak yaptığı hizmetlerle ilçenin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

Çaycuma Belediyesinin hibe yoluyla 3 yıl önce bünyesine kattığı ÇAYBEL şirketi marangozhanesinde, ilçenin ihtiyacı olan bisiklet ve otobüs durakları, dinlenme bankları, kameriye, pergola, ahşap çocuk oyun parkları ve benzeri malzemeler üretiliyor. Şirketin kurulmasıyla birlikte belediyenin bir deposunda 1980den itibaren atıl durumda bekletilen çeşitli ahşap işleme makineleri, yardımcı ekipman ve marangoz edevatının bakımını yaparak yeniden çalışır hale getirildi. Şirket, satın aldığı ilave makinelerle birlikte kapasitesini de arttırdı. Yapılan son düzenlemelerle dışarıya da satış yapabilecek duruma gelen şirket, ürettiği mamulleri diğer belediyelere pazarlamaya hazırlanıyor.

ÇAYBEL Şirketi Müdürü Cemal Özkan, marangoz atölyesinin kurulmasının ardından atıl durumdaki çeşitli ahşap işleme makinesinin bakımını yaptırarak hizmete soktuklarını belirterek, Bunun yanında ilave makineler konuldu. Marangozhanemiz, Çaycumadaki birçok kent mobilyası anlamında hizmet veren bir atölye haline geldi. Ürün çeşitleri anlamında oyun grupları, dolmuş durakları, bisiklet durağı, kameriye, pergola, oturma grupları gibi birçok çeşit var. Çaycumada artık vatandaşımız istediği projeyle gelip bizden ahşap ürünleri konusunda her türlü hizmeti alabiliyor. Çaycuma Belediyemizin yapmış olduğu ihalelere iştirak ederek, piyasa şartlarına göre çok uygun fiyatlarla hizmet vermiş oluyoruz. Vatandaşımıza da, istedikleri ürünlerde, piyasa koşullarına göre çok uygun şartlarda yardımcı oluyoruz dedi.

 

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2018, 14:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER