Çaycuma bir sevgi kentidir

Çaycuma bir sevgi kentidir

Çaycuma bir sevgi kentidir

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Herkesin içinde yaşamaktan mutlu hale geldiği Çaycuma bir sevgi kentidir” dedi

Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, “Dünyamız çok zor bir süreçten geçiyor. Etrafı sevgisizlik çemberi ile çevrili ülkemiz sevgiye, insani dayanışmaya, kardeşliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyuyor. Sevgi yalnızca insanı değil doğadaki tüm varlıkların içinde yer alan yüce bir duygudur. İçinde sevgi taşımayan insanın zihninde güzellikler belirmediği gibi sevgisiz insanların ne mutlu olması ne de etrafına mutluluk vermesi mümkündür. Paylaşıldıkça çoğalan sevgi kişisel içgüdülere teslim edilmeyecek kadar büyük, bir kişinin yüreğine tüm evreni sığdıracağı kadar derin bir duygudur. Sevgi ile başlanan her işin ayrı bir heyecanı, mutluluğu vardır. O yüce duygu umudu çoğaltır, insanlara, hayal kurma ve onların peşinden koşma cesareti verir” dedi.

ÇAYCUMA’YI SEVGİYLE İNŞA EDİYORUZ
Kantarcı açıklamasını, “Herkesin içinde yaşamaktan mutlu hale geldiği Çaycuma bir sevgi kentidir. İnsanı değişime açık, hoşgörülü ve barışçıdır. Çaycuma’nın en büyük zenginliği bu insani iklimidir. Biz sevgi dolu insanların kentini daha da güzel kılmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Çaycumalıların her şeyin en iyisine layık olduğunu düşünüyor, bu amaçla hizmet kalitemizi en yükseklere çıkarmak için yoğun bir çaba harcıyoruz. Çaycuma’yı çok seviyoruz. Tüm hizmetlerimizi içine sevgi katarak yapıyor, Çaycuma’yı sevgiyle inşa ediyoruz. İçinde sevgi olan her şey gibi, ilçemizde çok güzel oluyor. Bu duygularla tüm halkımızın 14 Şubat Dünya Sevgililer Günü’nü kutluyor, herkese, sevgi dolu bir dünyada barış ve huzur içinde geçen bir yaşam diliyorum” diyerek tamamladı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2020, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER