Çaycuma Gıda ve Tarım MYO'da temel atılacak

Çaycuma Gıda ve Tarım MYO’da temel atılacak

Çaycuma Gıda ve Tarım MYO'da temel atılacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Kampüsünde yaptırılacak olan “TOBB Çaycuma Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu” binasının temel atma hazırlıkları tamamlanıyor.

TOBB İnşaat ve Emlak İşleri Müdürü Yahya Kemal Genç tarafından yapılan teknik incelemeye, B.E.Ü. Yapı İşleri Daire Başkanı Şebnem Demircan Gümüş, Yürütme ve Kontrollük Şb. Md. V. Eyüp Yılmaz, İnşaat Mühendisi Ali Nejat Gitti, Harita Mühendisi Esma Köksal, Makine Yüksek Mühendisi Özer Sönmez, Elektrik Mühendisi Levent Göktaş da katıldı.

Yapılan inceleme sonucunda TOBB Çaycuma Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu binasının yapılacağı yer kesinleştirildi.

Heyet ayrıca Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası tarafından B.E.Ü Çaycuma Kampüsü’nde yapılmakta olan Sosyal Tesis inşaatında da incelemelerde bulundu.

Heyete incelemelerinde eşlik eden Çaycuma TSO Başkanı Rifat Sarsık konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Odamızı ziyaret programı dâhilinde kendilerinin şahitliğinde Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü ile protokolünü imzalamış olduğumuz TOBB BEÜ Çaycuma Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu’muzun binasının yapımı için hazırlıklarımız tamamlanmak üzeredir. Okulumuzun temelini de bugün gelen heyetimizin çalışmaları ile teknik hazırlıkların tamamlanmasının ardından 2018 yılının ilk aylarında atmayı planlıyoruz. İlçemize ve üniversitemize hayırlı olmasını dilerim.” (Gündem)

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2017, 16:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER