KAYMAKAM KEÇELİ’YE VEDA YEMEĞİ

KAYMAKAM KEÇELİ’YE VEDA YEMEĞİ

KAYMAKAM KEÇELİ’YE VEDA YEMEĞİ

Beş yıl görev yaptığı Çaycuma’dan Kahramanmaraş Onikişubat ilçesine atanan Kaymakam Serkan Keçeli için ilçedeki çeşitli kurumlarca yapılan veda yemeği geniş bir katılımla yapıldı.

Çaycuma’da beş yıl görev yaptıktan sonra Kahramanmaraş Onikişubat ilçesine tayini çıkan Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli’ye, ilçedeki çeşitli kurumlarca bir veda yemeği düzenlendi. Çaycuma Belediyesi Şehit Kerim Keçeci Kapalı Pazaryeri’nde yapılan veda yemeğine Devrek Kaymakamı Nurettin Yavuz, Gökçebey Kaymakamı Mehmet Ali Uzun, Yenice Kaymakamı Muhammed Evlice, Çaycuma Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı, önceki dönem Milletvekili Ali İhsan Köktürk, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş’ın yanı sıra belde belediye başkanları, belediye ve il genel meclis üyeleri, ilçedeki çeşitli siyasi partilerin ilçe başkan ve yöneticileri, çeşitli sivil toplum örgütlerinin, meslek odalarının başkan ve yönetim kurulu üyeleri, belediye ve kaymakamlık çalışanlarıyla muhtarların yanı sıra kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

“BİRLİKTE ALTI SEÇİM BİR DARBE TEŞEBBÜSÜ YAŞADIK”
Kaymakam Keçeli’ye birçok kurumun plaket ve çeşitli hediyeler sunduğu yemekte konuşan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Beş yıl Sayın Kaymakamımız Serkan Keçeli ile birlikte görev yaptık. Beş yılda altı tane seçim, bir tane de darbe teşebbüsü yaşadık. Çok zor günler geçirdik. Çaycuma’ya o kendi alanında, biz belediyecilik alanında çok şeyler kattık. İş hayatında bir hayli tecrübe biriktirmiş bir insan olarak samimiyetle söylüyorum ki bu kadar zor bir ortamda, bu kadar sıkıntılı zamanlarda birbirimize en küçük bir sıkıntı yaşatmadık dersem belki de inanmazsınız. Son derece kibar, beyefendi bir insan, son derece iyi bir yönetici, son derece iyi bir baba, mesleğini çok seven, bir bürokrat olarak kalmayıp halka dokunan kimsesizleri kollayan, hakikaten hepimizin örnek alması gerek bir insan. Beş yıl burada yalnızca bürokrasideki işleri yapıp insan biriktirmekle kalmadı, arkasında eserler de bıraktı. Benden önce konuşan Milli Eğitim Müdürünün söylediği gibi, onun iki çocuğu burada doğdu. Bu akşam itibariyle hem kendi yaptıklarının sonuçları, hem de bizim yaptıklarımızı izlemesi gereken bir hemşerimiz oldu. Biz zaten onu gittiği her yerde takip edeceğiz. Ben inanıyorum ki sayın kaymakamımız da bazen bize hissettirip bazen de hissettirmeden bizleri yakından takip edecek” dedi.

“TÜM ÇAYCUMALILAR BEN DE İÇİMDE DERİN BİR BOŞLUK HİSSEDİYORUM”
Başkan Kantarcı sözlerini, “Çaycuma 83 köyü 5 beldesi olan büyük bir ilçe. Sayın kaymakamımız yalnızca Çaycuma merkezde değil en ücra noktada kalan köylerimize, insanlarımıza varıncaya kadar hepsine erişmiş, hepsine dokunmuş ve hepsine kendisini sevdirmiş bir insandır. Şunu söyleyebilirim ki bu akşam burada bulunan topluluğun belki onlarca, yüzlerce mislinin kalbini kazanmış bir insan. Beraberce pek çok zorlukları aşarak çok güzel işler yaptık. Ben onun çok iyi bir yere, büyük bir ilçeye atanmış olmasından dolayı onun adına seviniyorum. Ama tüm Çaycumalılar ben de içimde derin bir boşluk hissediyorum. Ama bu işin kanunu böyle. Bunları yaşamamız ve bunlara alışmamız gerekiyor. Bu organizasyonda emeği geçen tüm dostlara teşekkür ediyorum. Sizler de bu anlamlı ve unutulmayacak gecede bizleri yalnız bırakmayıp değerli kaymakamımızı görkemli bir şekilde uğurlamamızı sağladığınız için çok teşekkür ediyor, en derin saygılarımı sunuyorum” diyerek tamamladı.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER