Müftü ilk kez resmi nikah kıydı

Müftü ilk kez resmi nikah kıydı

Müftü ilk kez resmi nikah kıydı

Müftülere nikâh kıyma yetkisinin verilmesinin ardından Çaycuma Müftülüğünde ilk kez resmi nikâh kıyıldı.
Çaycuma Müftüsü Ayhan ERMİŞ, müftülük binasında 02 Ocak 2020 Perşembe günü düzenlenen resmi nikâh töreninde Sümeyye KARA ile Muhammet Furkan KÜÇÜK’ün nikâhını kıydı. Müftü Ermiş kendilerine verilen kanun kapsamında ilk kez resmi nikâh kıyacaklarını söyleyerek çifte mutluluklar diledi.
Resmi nikâh kıymak için halkımızdan gelen talepleri almaya başladıklarını ve vatandaşlarımızın oldukça yoğun ilgisinin olduğunu ifade eden Müftü Ermiş, "Belirli bir plan ve program çerçevesinde talepleri elimizden geldiğince değerlendirmeye çalışıyoruz. İnşallah hem bizim, hem ülkemiz için hayırlara vesile olur." dedi.
Sümeyye & Muhammet Furkan çifti ise, müftülere nikâh kıyma yetkisinin verilmesinin ardından ilk nikâhın kendilerine denk gelmesinin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.
Şahitler huzurunda çiftin nikâhını kıyarak evlenme kütüğünü imzalatan Müftü Ayhan ERMİŞ, evlilik cüzdanını geline verdikten sonra dua etti.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2020, 15:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yaşar
Yaşar - 4 yıl Önce

Müftü nikah isleri ile neden uğraştıtiliyor bu isleri yapacak baskalari yokmu oldu ozaman muhtar da nikâh kiysin doktorda nikah kiysin müftü devlet memuru değil ki Allah Allah

SIRADAKİ HABER