Sofia Evleri %70’ler seviyesine yaklaştı

Sofia Evleri %70’ler seviyesine yaklaştı

Sofia Evleri %70’ler seviyesine yaklaştı

Çaycuma Belediyesinin, ilçede yaşayan vatandaşların yaşam biçimlerini değiştirip doğayla baş başa kalabilecekleri konutlar sunmak amacıyla yapımına başladığı Sofia Evleri’nin inşaat tamamlanma oranı %65’i geçti. Sofular Mahallesindeki İmam Hatip Lisesinin hemen üzerindeki 25 bin metrekare alanda yapımı devam devam eden Sofia Evleri, toplam, 82 daireden oluşuyor. Çaycumalılara standartların ötesinde doğa ile iç içe bir yaşam sunmayı amaçlayan proje, planlı alt yapısından çevre düzenlemelerine, daireye özel teras bahçeden kişisel otopark alanına değin birçok farklılık sunuyor.

İNŞAATLARIMIZIN BU SEVİYELERE SORUNSUZ ŞEKİLDE GELMESİ ÇOK ÖNEMLİ
Çaycuma Belediyesinin şirketi ÇAYBEL tarafından yapımı devam eden projesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Yaptığımız çalışmalarla modern bir kent haline dönüştürdüğümüz Çaycuma’da vatandaşlarımıza doğayla baş başa kalabilecekleri konutlar sunup yaşam kalitelerini yükseltmek için inşaatına başladığımız Sofia Evleri’nde oldukça yol aldık. Projede kaba inşaatları tamamlamak üzereyiz. Toplam 82 konuttan oluşan projede, 40’dan fazla konutun ince işlerin imalatı devam ediyor. Arkadaşlarım tüm projede,  %65 seviyelerini geçip, %70’lere yaklaştığımızı söyledi. Ekonomik koşulların herkesi zorladığı bir ortamda inşaatlarımızın bu seviyelere sorunsuz şekilde gelmesi çok önemli” dedi.

GAYET UYGUN KOŞULLARDA EV ALMAK MÜMKÜN
Evlere gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını da söyleyen Kantarcı, “Şirketimiz ÇAYBEL aracılığıyla yaptığımız konutlardan epey bir miktarının satışı yapıldı. Kalan konutlarımızın satışı da devam ediyor. Son derece kaliteli malzeme ve iyi bir işçilikle yapılan evler, gayet uygun koşullarla alınabiliyor. Artık ülkeye vizyon sunmaya başlayan Çaycuma Belediyesinin, sahip olan herkesin yaşam biçimini değiştirecek projesinde yer almak isteyen vatandaşlarımızın elini çabuk tutması gerekiyor. İnşaatın bu seviyelere gelmesinde emeği geçen başta ÇAYBEL personeli olmak üzere tüm çalışanlara, projemize ilgi gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, buradan konut alan herkese şimdiden hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum” şeklindeki ifadelerle sözlerini bitirdi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER