Türkiye ne yapmalı? Bu panelde konuşulacak

Türkiye ne yapmalı? Bu panelde konuşulacak

Türkiye ne yapmalı? Bu panelde konuşulacak

Çaycuma Belediyesi, TBMM eski Başkanı Hüsamettin Cindoruk ve Washington eski Büyükelçisi Namık Tan’ın katılımıyla “Türkiye ne yapmalı” konulu bir panel düzenledi. SEKA lokalinde, 20 Ekim Pazar günü yapılacak panel saat 13.00’te başlayacak Çaycuma Belediyesi, Zonguldak Kültür ve Eğitim Vakfı (ZOKEV) ve Çağdaş Gazeteciler Derneği Zonguldak Şubesi’nin işbirliğiyle “Türkiye ne yapmalı” konulu bir panel düzenledi. TBMM eski Başkanı Hüsamettin Cindoruk ve Washington eski Büyükelçisi Namık Tan’ın konuşmacı olarak katılacağı panel, 20 Ekim 2019 Pazar günü Çaycuma Belediyesi SEKA lokalinde yapılacak. Panelde ülke ve dünyadaki son siyasal gelişmeler, bu konuda son derece birikimli iki isim tarafında değerlendirilecek. Panelistlere o gün toplantılarını Çaycuma’da yapacak olan Basın Konseyi Yüksek Kurul üyeleri de eşlik edecek.

BASIN KONSEYİ YÜKSEK KURULU TOPLANTISINI ÇAYCUMA’DA YAPACAK

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çaycuma Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı, “Bu hafta sonu Çaycuma’da çok değerli konukları ağırlayacağız. Deneyimli Gazeteci Pınar Türenç’in başkanlığını yaptığı Basın Konseyi Yüksek Kurulu, bu ayki toplantısını Çaycuma’da yapacak. Biz toplantının ardından her biri ülkenin bir başka değeri olan Yüksek Kurul üyelerine Çaycuma’yı ve belediyemizin hizmetlerini anlatacağız. Daha sonra da Türk siyasi hayatının çok değerli ismi, eski meclis başkanımız Hüsamettin Cindoruk ve deneyimli diplomat, eski Washington Büyükelçisi Namık Tan’ın katılımıyla ‘Türkiye ne yapmalı’ başlıklı bir panel yapacağız. Panelde iki değerli isim ülkenin ve dünyanın gündemini kendi pencerelerinden sunacak” dedi.

ÇOK KEYİFLİ, BİR O KADAR DA ÖĞRETİCİ BİR PANEL OLACAK

Ülkenin karmaşık bir süreçten geçtiğini söyleyen Kantarcı, “Ülkede ve dünyada yaşanan son siyasal gelişmelerin konuşulacağı panelde, iki deneyimli isim, bizlere yarına dair bir perspektif de sunacak. Çok keyifli, bir o kadar da öğretici bir panel olacağını düşünüyorum. Ayrıca Çaycuma bu hafta sonu görücüye çıkıyor. Sayın panelistlerden konularıyla ilgili fikirlerini öğrenirken, her biri ülkenin en güzide isimleri olan Basın Konseyi Yüksek Kurul üyelerinin de Çaycuma ile ilgili görüş ve önerilerini alacağız. Bu bizim için çok değerli. Ben heyecanla beklediğim buluşmaya tüm Çaycuma halkını davet ediyor, değerli isimleri ilçemizde ağırlamakta büyük memnuniyet duyuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2019, 19:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER