Başkan Bozkurt, personeliyle toplantıda buluştu

Başkan Bozkurt, personeliyle toplantıda buluştu

Başkan Bozkurt, personeliyle toplantıda buluştu

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, 30. Devrek Uluslararası Baston ve Kültür Festivali öncesi belediye personeliyle, Belediye Nikah Salonu’nda yapmış olduğu toplantıda bir araya geldi.

Başkan Bozkurt, Belediye birim amirleri ve belediye personeli ile yapmış olduğu toplantıda birlik beraberlik mesajı verdi.

Başkan Bozkurt, önümüzde önemli bir festival sınavı var, bu sınavdan alnımızın akıyla çıkmalıyız derken, şöyle devam etti:

“Sizleri karşımda gördükten sonra, yeniden anladım ki biz kocaman bir aileyiz. Ben içinizden biriyim, aramızda ayrımız gayrımız yok. Beni değerlendirirken de belediye başkanı olarak değil de bir abiniz olarak, bir kardeşiniz olarak değerlendirirseniz sevinirim. Yaklaşık 3 buçuk ayı geride bıraktık. Hızlı bir giriş yaptık, biz her zaman durağan değil çalışan bir kurum olacağız. Herkesin ayrı ayrı alın teri, emeği olacak; beraber üretip, beraber kazanıp, beraber bölüşeceğiz ve en sonunda da hep beraber eğleneceğiz. Şimdi önümüzde bir festivalimiz var, bu festival bizim yüzümüzün akı; bu festival, Çetin Bozkurt’un festivali değil, hepimizin festivali. 5,6 gün biraz yorulup, ailelerimizden ayrı kalacağız; 7 ülkeden ve Türkiye’nin bir çok yerinden 200’ün üzerinde misafirlerimiz olacak. Devrek bir sınavdan geçecek, bu sınav hepimizin sınavı, sizden ricam özverili bir şekilde bu sınavı atlatmamız. Bu festival sınavından sonra hep birlikte eğleneceğiz, üretirken hep beraber ürettiğimiz gibi eğlenirken de hep beraber eğleneceğiz. Sizden şimdi isteğim her birim kendi içerisinde dayanışma yapıp, festivalden alnımızın akıyla çıkmamızı sağlamanız. Arkadaşlar geldiğiniz için çok teşekkür ederim, hepinizden Allah razı olsun”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2019, 20:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER