Devrek'te araç filosu zenginleşiyor

Devrek'te araç filosu zenginleşiyor

Devrek'te araç filosu zenginleşiyor

Devrek Belediyesi, mevcut araç parkını güçlendirmek, ilçe halkına daha hızlı ve verimli hizmet verebilmek için araç parkuruna son 8 yılda 19 adet yeni araç kattı.Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, “Bir yandan ekonomik ömrünü tamamlamış araçlarımızı yenilerken, bir yandan da araç filomuza yeni araçlar kazandırıyoruz” dedi.

Devrek Belediyesi mevcut araç parkını güçlendirmek, ilçe halkına daha hızlı ve verimli hizmet verebilmek için araç parkuruna son 8 yılda 19 adet yeni araç kattı.
Devrek Belediyesi ilçe halkına daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla araç parkını güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak Devrek Belediyesi’ne Türkiye Belediyeler Birliği tarafından 2018 model Ford Cargo arazöz su tankeri hibe edildi. İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan arazöz su tankeri yangınlarda, yıkamalarda ve itfaiyeye su ikmal aracı olarak görev yapacak. 8 ton su kapasiteli ve önlü arkalı sulama özelliğine sahip olan araçta 8 adet su çıkışı vanası bulunmaktadır. Aracın su tankı paslanmaz galvenizli saçtan imal edilmiştir. 
 

BAŞKAN SEMERCİ, “HÜKÜMETİMİZE, MİLLETVEKİLLERİMİZE VE BELEDİYELER BİRLİĞİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Hibe edilen arazöz su tankeriyle birlikte araç parkının daha da güçlendiğini dile getiren Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, “Teslim aldığımız bu yeni aracımızla birlikte 8 yıllık dönemimde araç filomuza 19’uncu aracımızı kazandırmış olduk. Bir yandan ekonomik ömrünü tamamlamış araçlarımızı yenilerken, bir yandan da araç filomuza yeni araçlar kazandırıyoruz. Bazı araçlarımızı belediyemizin kendi imkanlarıyla bazılarını ise hibe yoluyla araç parkımıza katıyoruz. Hizmet kalitemizi artırmak, kıymetli hemşerilerimize daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için için önemli adımlar attık, atmaya da devam ediyoruz. Aracın ilçemize ve belediyemize kazandırılmasında emeği geçen hükümetimize, milletvekillerimize ve Türkiye Belediyeler Birliğine teşekkür ediyorum” dedi.
 

DEVREK BELEDİYESİ ARAÇ PARKI SON 8 YILDA GÜCÜNE GÜÇ KATTI
Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci döneminde Devrek Belediyesi araç parkına 80 metreye su atabilen 1 adet Man 4 x4 2012 model itfaiye aracı, , 32 metrelik 2 adet merdivenli itfaiye aracı ve Mercedes 4 çekerli, tam donanımlı 2,5 ton su kapasiteli arama kurtarma kaza kırım aracı, 1 adet hidromek iş makinesi, 1 adet mini ekskavatör, en son teknolojiye sahip 2 adet vakumlu süpürme aracı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hibe çöp kamyonu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden hibe edilen 3 adet mavi kamyonet, 2 adet beyaz kango ve 1 adet Massey Ferguson İş Makinası, İl Özel İdaresinden hibe AS 900 Dodge Kamyon, soğutuculu ve çift kapasiteli cenaze nakil aracımızı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan hibe edilen 2015 model Ford Otosan Vidanjör ( kombine kanal temizleme aracı) ve son olarak Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hibe edilen 2018 model Ford Cargo arazöz su tankeriyle birlikte son 8 yılda 19’uncu araç kazandırıldı.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2018, 13:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER