STANTLAR İÇİN KURA ÇEKİMİ!..

STANTLAR İÇİN KURA ÇEKİMİ!..

STANTLAR İÇİN KURA ÇEKİMİ!..

Devrek’te her yıl yaz aylarında geleneksel olarak kurulan alışveriş stantlarının Devrekli esnaf için düzenlenen kura çekimi Devrek Esnaf Odası Başkanı İsmet Akdemir’in de katılımlarıyla Devrek Belediyesi personeli tarafından Devrek Belediyesi Nikâh Salonu’nda yapıldı.
Karşıyaka Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde kurulacak olan alışveriş stantları için başvuru yapan Devrekli esnafın belirlemesi amacıyla yapılan kura çekimi, listelerin okunması yoluyla yapıldı.
Yaz ayları içerisinde ilçemize ekonomik anlamda canlılık katan alışveriş stantları kanalıyla hem esnafın hem de alışverişe gelecek olan vatandaşların memnun olmasını amaçladıklarını söyleyen Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamanın devamında, “Artık ilçemizde gelenek halini almış olan ve yaz aylarında ilçemize ekonomik anlamda canlılık katan alışveriş ve gıda stantlarımızı talep eden ilçemiz esnafı için kura çekimi yapılmış bulunmaktadır. Esnafımızın hiç birinin de mağdur olmaması için elimizden geleni yapacağız. Stant sahipleri ve tüm Devrek için hayırlı olmasını temenni ediyorum ve esnafımıza bol kazançlar diliyorum” dedi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2019, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER