15 Temmuz dışarıdan destekli bir çetenin bir çete gurubun hareketi"

Bakan Özlü: "15 Temmuz dışarıdan destekli bir çetenin bir çete gurubun hareketi"

15 Temmuz dışarıdan destekli bir çetenin bir çete gurubun hareketi"

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı çerçevesinde Düzceye geldi. Bakan Faruk Özlü 15 Temmuz bir çete hareketidir. Allah bir daha 15 Temmuzlar göstermesin dedi.
Düzce Valiliği tarafından 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında program hazırlandı. Hazırlanan programa Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, AK Parti Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, Ayşe Keşir, siyasi parti başkanları, daire amirleri, şehit yakınları ile gaziler ve vatandaşlar katıldı.
Düzce Şehitliğinde yapılan program Kuranı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından İl Müftüsü Selami Emenin okuduğu duanın ardından Bakan Faruk Özlü ve protokol üyeleri tarafından şehit kabirlerine gül bırakıldı.
Sonrasında ise 15 Temmuz gecesi Ankara Özel Harekat Daire Başkanlığının bombalanması sırasında şehit olan Şehit Emniyet Müdürü Ufuk Baysanın Beyköy Beldesi Çalıcuma Mahallesinde bulunan kabri ziyaret edilerek dua okundu. Daha sonra Bakan Özlü ve beraberindekiler Şehit Emniyet Müdürünün babası Ramazan Baysan ve annesi Hanife Baysanı evinde ziyaret etti. Burada da okunan duaların ardından Bakan Özlü ve protokol üyeleri şehit annesi ve babası ile bir süre sohbet etti.
Bakan Faruk Özlü, 15 Temmuz darbe girişiminin dışarıdan destekli çetelerce yapıldığını işaret ederek Son 1 yıla baktığımızda 15 Temmuz dışarıdan destekli bir çetenin bir çete gurubun hareketi olduğunu söylememiz gerekir. Bir çete hareketidir 15 Temmuz girişimi. Yurt dışı desteklidir. Dolayısı ile Allah milletimizi korumuştur. İnşallah bu çetenin uzantılarının yakınlarının bütün kamudan bütün devlet teşkilatından temizlendiğini temizleneceğini göreceğiz. Mücadelenin devam ettiğini söylemek isterim. Allah bir daha 15 Temmuzlar göstermesin ifadelerinde bulundu.
Bakan Faruk Özlü ziyaretin ardından Ankaraya döndü.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2017, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER