AK Parti Düzce İl Danışma Meclisi

AK Parti Düzce İl Danışma Meclisi

AK Parti Düzce İl Danışma Meclisi

DÜZCE - AK Parti Düzce İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Kültür Merkezinde düzenlenen AK Parti Düzce İl Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, sınır ötesinde devam eden Zeytin Dalı Harekatının, ülkenin gurur veren bir meselesi olduğunu söyledi.

Türkiyenin artık eski Türkiye olmadığına işaret eden Keşir, şunları kaydetti:

Eskiden Türkiyede bir yazar kasa fırlatıldığında ekonomi altüst oluyordu. Siyasetin yakın tarihine bilenler bunları hatırlar. Ekonomi altüst oluyordu, bankalar krize giriyordu, bankalara el konuyordu. Sınır ötemizde bir harekat var, ben bunun siyasi ve askeri boyutunu hiç konuşmuyorum, milletimiz bu harekatı milli şuuru ile çok iyi biliyor. Neden oradayız, niçin askerlerimiz mücadele ediyor, milletimiz bunu çok iyi biliyor. Ekonomi işleri ile ilgilenenler bir tankın milyar dolarlık karşılığını bilir, orada süren harekatı ekonomik olarak hissetmiyoruz. Milyar dolarlık olan o operasyon orada sürerken biz burada kalkınma ve ekonomik hedeflerimiz için kanunları çıkartmaya devam ediyoruz.

Keşir, 2023 ve 2071 hedefleri için çalıştıklarını dile getirerek, Biz büyük Türkiye için çalışıyoruz. Bizler 2023 ve 2071 hedeflerimizden asla vazgeçmeyeceğiz. Tarih bizleri Sayın Cumhurbaşkanımızın başarısının yanında onlar da neferdi diye yazacak. diye konuştu.

Toplantıya, AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Belediye Başkanı Dursun Ay, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin de katıldı.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2018, 16:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER