Akçakoca Belediye personeline acil müdahale eğitimi verildi

Akçakoca Belediye personeline acil müdahale eğitimi verildi

Akçakoca Belediye personeline acil müdahale eğitimi verildi

Akçakoca Belediyesinde görevli personele yangın söndürme, kurtarma ve ilk yardım, sızıntı ekiplerinin görev ile sorumluluklarını kapsayan toplantı düzenlendi.
İşyerinde acil durumlar hakkında yönetmelik gereği, Akçakoca Belediyesi bünyesindeki bina/yapı/birimlerde acil sağlık ve itfaiye ekipleri alana ulaşıncaya kadar acil durumlarda arama, kurtarma, tahliye ve ilk yardım çalışmalarını yürütmek üzere personel görevlendirilmesi yapıldı. Ana Hizmet Binası, Garaj Amirliği, Atıksu Arıtma-Mezbaha-Hayvan Barınağı - Katı Atık Aktarma Bölümü, Terminal Amirliği, Park ve Bahçeler Amirliğinde çalışan personellerden ekip başı ve ekip personeli olmak üzere yangın söndürme, kurtarma - ilk yardım ve sızıntı ekipleri oluşturuldu.
Belediye meclis salonunda düzenlenen toplantıya ekiplerin sorumlulukları, ekipmanların nasıl kullanılacağı, kurtarma ve ilk yardımın nasıl gerçekleştirileceği, nelere dikkat edilmesi gerektiği konularında sivil savunma uzmanı ve işyeri hekimi tarafından personele eğitim verildi.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2017, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER