Akçakoca Kitap Günleri başlıyor...

Akçakoca Kitap Günleri başlıyor

Akçakoca Kitap Günleri başlıyor...

Akçakoca Kitap Günleri 13 Ocak Cumartesi günü başlıyor.
Kültür Kentler Birliği Platformu tarafından düzenlenen Akçakoca Kitap Günlerinde ilçenin tanınmış simalarından Nazmi Kal ile Hüsamettin Kaya‘da kitaplarını tanıtıp imzalayacaklar. Akçakoca Kitap Günleri Sky Tower Deluxe Otelde 13 Ocak Cumartesi günü başlayacak ve 21 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek. Etkinlikte yazarlar, Gülseren Akdaş ve Hasibe Özcan Özbiçerde okurlarıyla buluşacak.
Kültür Kentler Birliği Başkanı Hakkı Gümüştaş, özellikle Akçakoca Kaymakamlığı ve Akçakoca Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün desteğini almaktan mutlu oldukları söyledi. Gümüştaş, bugüne kadar Ege bölgesinin birçok şehrinde çeşitli etkinlikler yaptıklarını ifade eden Gümüştaş, Akçakocada ki potansiyel yazar ve şairlerle birlikte, şehirdeki okur kitlesiyle tanışmayı amaçladıklarını belirtti.
Akçakocalı Nazmi Kal, kitap günlerinde Atatürkün Diktiği Ağaçlar ve Atatürkten Duymadığınız Anılar isimli kitaplarını imzalayacak. Yazar Hüsamettin Kaya ise etkinliğe Çocuk İsimleri Ansiklopedisi adlı kitabıyla katılacak.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2018, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER