Akçakoca'da çevre düzenliyor

Akçakoca'da çevre düzenleme çalışmaları

Akçakoca'da çevre düzenliyor

DÜZCE - Akçakoca kent merkezinde çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

İlçe merkezinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Meydan Düzenleme projesini iş teslim tarihinden önce tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

İlçenin merkezi konumunda yer alan projesinde herhangi bir aksaklık bulunmadan devam ettiğini ifade eden Başkan Yemenici, şöyle konuştu:

Projenin içinde çok etkili ışıklandırmalar, süs bitkileri ile donatılı alanlar, havuzların yanı sıra Akçakocanın Kurtuluş Savaşındaki önemli katkılarını simgeleyen rölyef çalışması ayrıca Atatürk Anıtı yer almakta. Bayram kutlaması programlarını burada yapmak istiyoruz. Bu hedefle adeta mini bir Sultanahmet meydanı havasındaki projemizde çalışmalar hızla devam edecek.

Proje bittiğinde kent merkezinin yeni yüzüne kavuşacağını kaydeden Yemenici, Özellikle önem arz eden aydınlatma ve su hareketi ile ilgili alt yapı tamam. Deniz tarafındaki parkla bütünleşecek bu konuda hemzemin geçiş çalışmaları yapılıyor. Tamamlanması ile birlikte bölgede inanılmaz olumlu bir değişim yaşanacak. diye konuştu.

haber

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2017, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER