Amatör Spor Haftası ödül töreni ile sona erdi

Amatör Spor Haftası ödül töreni ile sona erdi

Amatör Spor Haftası ödül töreni ile sona erdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye ASKFnin düzenlediği Amatör Spor Haftası etkinlikleri, 18 Temmuz Spor Salonunda düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye ASKFnin düzenlediği Amatör Spor Haftası 18 Temmuz Spor Salonunda bir hafta boyunca yapılan müsabakalarda dereceye giren sporculara ödüllerin verilmesi ve amatör spor kulüplerine malzeme dağıtımı ile sona erdi. Ödül törenine Vali Zülkif Dağlı, Belediye Başkanı Dursun Ay, İl Jandarma Alay Komutanı Yılmaz Özdemir, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erdoğan Bıyık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ile çok sayıda davetli, veli ve sporcu katıldı. Taekwondo gösterisi ile başlayan kapanış töreni, Amatör Spor Haftasında yapılan etkinliklerde dereceye giren sporcular ile Milli Sporculara ödüllerle devam etti.
Madalya ve ödüllerin ardından Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında amatör spor kulüplerinin desteklenmesi amacıyla Düzce 18 Temmuz Spor Salonunda 123 spor kulübüne 1088 takım malzeme desteği yapıldı.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2017, 19:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER