Aramıza geri döndü

Aramıza geri döndü

Aramıza geri döndü

Nefrin isimli korku filmi sinemaseverlerle buluştu. Filmin oyuncusu Aydan Çakır, Nefrin isimli filmin setlerden ayrı kalan Arda Kuralın setlere geri dönüşü olduğunu belirterek, Çok şükür sağlığına kavuştu dedi.
Ünlü oyuncular Tuğba Özay, Arda Kural, Metin Yükselin yer aldığı filmin yönetmenliğini, Irmak Gülşen Açıkgöz yaptı. Filmde başrollerin yanı sıra oyuncu kadrosunda Eylem Doğan, Murat Ercanlı, Gülten Kesgin, Ece Baykal ve Aydan Çakır gibi deneyimli oyuncular rol alıyor.
Veda ve Reis filmlerinde rol alan ilk ve tek oyuncu unvanı olan Düzceli sanatçı Aydan Çakır, filmin Akçakocada vizyona girdiği sinemada açıklamalarda bulundu.
150 sinema ve dizi filmde rol alan Aydan Çakır, 36 yıldır tiyatro ve 27 yıldır da kamera önündeyim. Vizyona giren Nefrin filmi korku alanında ilk kadın korku yönetmeni Irmak Gülşen Açıkgöz tarafından yönetilen bir film. Ayrıca geçirmiş olduğu bir rahatsızlıktan dolayı uzun yıllar setlerden ayrı kalan Arda Kuralın setlere geri dönüş projesidir. Çok şükür sağlığına kavuştu ve bundan sonrada isminden sık sık söz ettirecektir dedi.
Filmi değerlendiren Çakır filmin konusunda adı geçen Araf isimli şahsın intikam ile birçok kişi öldürmesi ile ilgili bir proje olduğunu söyledi.
Çakır, izleyicilere Sevgili Arda Kurala destek amaçlı sinema salonlarını doldurmalarını rica ediyorum dedi.
Çakır, ayrıca Japon-Türk ortak yapımı olarak çekimine başlanan Semur-2 korku, aksiyon filminde Büyücü Hoca rolü ile yer alacağını belirterek, Şubat ayında çekimleri Denizlide tamamlanan yapımcılığını Ayhan Ulamın yönetmenliğini yine Düzceli Gökhan Aksunun yaptığı Ağustosta vizyona girecek Semur-2 filminin devamı niteliğinde en az 4 seri çekilecek. Semur, Ayhan Ulamın Japon Jade Yuki ve Toyoto Yuki ortaklığı ile ilk defa Türk- Japon ortak yapımı korku aksiyon filmi, Japonyada başlayacak çekimlerin devamı Denizli, Manisa, İzmir, Bursa, Antalya, Muğla- Bodrum ve Düzcede sona erecek diye konuştu.

haber

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2017, 08:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER