Bakan Özlü Yığılca halkı ile bir araya gelerek bayramlaştı.

Bakan Özlü Yığılca halkı ile bir araya gelerek bayramlaştı.

Bakan Özlü Yığılca halkı ile bir araya gelerek bayramlaştı.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü bayram ziyaretleri kapsamında bayramın 3. gününde Yığılca halkı ile bir araya gelerek bayramlaştı.
Yığılca Belediyesi Park ve Sosyal Tesislerinde bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma programında konuşan Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit 2014 yılında başkanlığa seçilmesinden bu güne gerçekleştirilen ve projelendirilen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Yiğit, Bakanımızın ilk önce milletvekili seçilip daha sonra Bakanlığa getirilmesiyle büyük bir mutluluk yaşadık. Çünkü Sayın Bakanımız bizim Ankarada elimiz kolumuz. İlçemiz adına her türlü projede en büyük savunucumuz ve takipçimiz. Sağ olsunlar ve kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Belediyemiz adına gerçekleştirdiğimiz altyapı çalışmalarımızın projelendirilip sonlandırılmasına kadar geçen çalışma sürecimizde bize yoğun destekleri oldu. Bunun yanında halkımızın durumunu merakla beklediği Yığılca-Düzce karayolumuzun yapılması çalışmalarında da Bakanımızın destekleri yadsınamaz. Hatta benim hayalini bile kuramadığım, olmaz dediğim bir çalışma var ki, Sayın Bakanımızın sayesinde artık bu da gerçek. Ne diye sorarsanız çok değil 2018 yılı içerisinde ilçemiz doğalgaz ile tanışıyor. Gelecek yıl ilçemizde doğalgaz çalışmalarına başlıyoruz inşallah. Ben bu vesile ile öncelikle Sayın Bakanım Dr. Faruk Özlü Beye teşekkür ediyorum dedi.
Bayramlaşma töreninde Yığılca Kaymakamı Furkan Sancaktutarın Artvinin Ardanuç ilçesine tayin olması nedeniyle Fahri Hemşerilik Beratı verildi. Hemşerilik Beratını Kaymakam Furkan Sancaktutara Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü birlikte verdiler.
Kaymakam Sancaktutar ise Hayatımda aldığım en anlamlı hediyeyi bugün burada aldım. Bayramdan sonra nasip olursa buradan ayrılacağız. Artvinin Ardanuç ilçesine atandık. Buda bizim Yığılcada ki son bayramımız. Bayramlarda Yığılca ayrı bir şenlik kazanıyor. Bende ayrı bir huzur buluyorum burada. Kurban bayramını da burada geçirmek istedik. İnşallah bayramdan sonra ayrılacağız. İki yıldır bir hukukumuz oldu. Yedik içtik, beraber bir şeyler üretmeye çalıştık. İlçemize hizmet getirmeye çalıştık. İnşallah sizleri memnun etmişizdir. Hatamız olduysa hepinizden af dileyelim. Hepinizden helallik istiyorum. Fırsatı olan yolu düşen olursa Yığılcalıların başımın üstünde yeri var. Artvinde de kapınız olduğunu ifade etmek isterim dedi.
Bakan Faruk Özlüde Yığılca halkının bayramını kutladı. Sonrasında ise Bakan Özlü Akçakoca ilçesine hareket etti.

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2017, 18:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER