Başkan Ay, mobilya kongresine katıldı

Başkan Ay, mobilya kongresine katıldı

Başkan Ay, mobilya kongresine katıldı

Mobilya Endüstrisinde Üniversite-Sanayi İşbirliğinin Önemi ve Kurumsal Gelişim ana teması ile 4. Uluslararası Mobilya ve Dekorasyon Kongresi Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşti.
Düzce Üniversitesinin ev sahipliğini yaptığı kongre, Teknoloji Fakültesi, Orman Fakültesi ve Düzce Meslek Yüksekokulu tarafından ortaklaşa düzenlendi. Kongreye; Düzce Vali Yardımcısı Hasan Bağcı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ayhan Şamandar katıldı.
Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen 4. Uluslararası Mobilya ve Dekorasyon Kongresinde konuşan Başkan Dursun Ay, Mobilya konusunda bilhassa sanayici arkadaşlarıma yardımcı olacağıma söz verdim. Belediye Başkanınızın bu konuda yabancı olmadığını belirtmek istiyorum dedi.
4. Uluslararası Mobilya ve Dekorasyon Kongresi Türkiye ve Dünyada Mobilya Sektörüne yönelik farklı disiplinlerde çalışan akademisyenlerin bilimsel çalışmaları ile bir araya gelmesi, bilgi ve deneyimlerin aktarılması ve süregelen çalışmalara zemin hazırlanması, aynı zamanda mobilya sektörü firma temsilcilerinin akademik çevre ile bir araya gelerek tanışmaları ve görüşlerini ifade etmeleri, taraflar arasında beklentilere cevap verebilecek bağların güçlendirilmesi amaçlandı.

haber

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2017, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER