Başkan Cüneyt Yemenici öğretim üyeleriyle bir araya geldi

Başkan Cüneyt Yemenici öğretim üyeleriyle bir araya geldi

Başkan Cüneyt Yemenici öğretim üyeleriyle bir araya geldi

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Düzce Üniversitesi öğretim üyeleriyle bulaşarak proje, hizmet ve çalışmalarını anlattı.
Gerçekleşen toplantıya Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar da katıldı.
Düzce Üniversitesinin Düzce ve Akçakocaya verdiği katkının önemine değinen Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Akçakoca her anlamda olumlu yönde gelişiyor. Bu gelişimde Düzce Üniversitemizin çok büyük payı var. Üniversitemiz bizi sürekli dinamik ve diri tutuyor. Düzce Üniversitemiz ile her alanda ortak çalışmalar yapıyoruz. Düzce Üniversitemizden aldığımız güç, katkı ve bilgi birikimiyle üretmeye ve kentimizdeki yaşam kalitesini yükseltme hedefinde ilerlemeye devam edeceğiz diye konuştu.
Başkan Yemenici, öğretim üyeleriyle gerçekleştirdiği istişare ve sohbet toplantısında, 2014 yerel seçiminden sonra göreve geldiği günden, bugüne kadar geçen süreçte gerçekleştirilen belediye çalışmalarını sunum eşliğinde anlattı.
Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan ise Çalışma arkadaşlarımı bir arada görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Her şeyden önce çok kıymetli Cüneyt kardeşime, kıymetli Başkanımıza bizim bu ortamda bir araya gelmemizi sağladığı için ve güzel bir sofrada ağırladığı için çok teşekkür ediyorum. Cüneyt Başkan konuşmasının başında alt yapı çok yorucu ve ağırdır dedi. Bide insanlar hep parklar, bahçeler, yeşillikler görmek istiyor. Belediye deyince insanlar bunu algılıyor. Bu gerçekten doğru, ama görmediğimiz bilmediğimiz problemleri emek emek, ilmek ilmek, yavaş yavaş nasıl çözüldüğünü ve altında ne kadar büyük bir çalışma olduğunu böylece görmüş olduk. Özellikle eski ve yeni hali sunumundan çok etkilendik. Bu hat boyundaki çalışmaları gerçekleşen parkta, çoluğumuz çocuğumuz ile birlikte, ailelerimiz için zaman geçirebileceğimiz çok güzel alanlar oluşturulacak. Akçakoca için yaptığı çalışmalardan dolayı hem Düzceli olarak, hem de üniversitemizin yöneticisi olarak çok büyük mutluluk duyuyorum, teşekkür ediyorum Başkanım dedi.

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2018, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER