Başkan Keleş sinema filminde konuk oyuncu oldu

Başkan Keleş sinema filminde konuk oyuncu oldu

Başkan Keleş sinema filminde konuk oyuncu oldu

Düzcede çekimleri devam eden Benim Adım Osman adlı sinema filminde Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş konuk oyuncu olarak rol aldı.
Düzcede Belediye Başkanı Mehmet Keleşin sinema ve dizi sektörüne gösterdiği destek ve teşvik sayesinde önemli çalışmalara imza atılıyor. Düzcenin Türk ve dünya sinemasının film platosu haline gelmesi için projeler üreten Başkan Mehmet Keleş son olarak yapımcı ve yönetmenliğini Çılgın Sedatın üstlendiği Benim Adım Osman filmi çekimlerine katıldı. Senaryo gereği filmde konuk oyuncu olması teklif edilen Başkan Keleş, sahne çekimlerinde rol aldı. Komik anların yaşandığı çekimlerde Başkan Keleş; 15 Temmuz Şehitler Parkında filmin başrol oyuncuları Metin Yıldız ve Ateş Fatih Uçan ile aynı sahneyi paylaştı.
Film çekimlerinin tamamlanmasının ardından Başkan Keleş, yapımcı Çılgın Sedat ve film ekibiyle birlikte şehir merkezini gezdi. Kentsel kalkınma projeleri ve çalışmaları hakkında konuklara bilgi veren Başkan Mehmet Keleş, filmde kendisine rol veren film ekibine teşekkür etti.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2017, 12:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER