Başkan Yemenici, Diyanet İşleri Başkanını ziyaret etti

Başkan Yemenici, Diyanet İşleri Başkanını ziyaret etti

Başkan Yemenici, Diyanet İşleri Başkanını ziyaret etti

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaşı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.
Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemeni, belediye özel kalem müdürü İsmail Kural ve Sami Cingirt, Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Ali Erbaşı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Hacı Yusuflar mahallesinde bulunan tarihi Faryan Camiinin restore edilmesi ve Doğancılar köyünde bulunan üniversite yerleşkesine yapılması planlanan cami inşaatı hakkında Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaşa bilgi verildi. Başkan Yemenici ile birlikte ziyaret programına katılan Sami Cingirtin akrabası da olan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaşın, Akçakocaya sık sık geldiği ve Akçakocaya özle bir ilgisinin olduğu biliniyor.
Ziyaretle ilgili bilgi veren Başkan Yemenici, Diyanet işleri başkanımız Prof. Dr Ali Erbaş hocamızı ziyaret ettik. Yeni görevlerinde üstün başarılar diledik. Üniversite camimiz ve Pınaryanı Camiinin restorasyonu için desteklerini talep ettik. Sıcak yaklaşımları için kendilerine teşekkür ediyorum. Dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2018, 08:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER