Başkan Yemenici Müdürlerle istişare toplantısı gerçekleştirdi

Başkan Yemenici Müdürlerle istişare toplantısı gerçekleştirdi

Başkan Yemenici Müdürlerle istişare toplantısı gerçekleştirdi

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, bayram öncesi daire müdürleriyle bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Akçakocalıların ve gelen misafirlerin bayramı rahat ve sorunsuz bir şekilde geçirebilmeleri için alınması gereken tedbirleri görüştü ve bayram tatili boyunca yapılması gereken çalışmalar üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Her birimin çalışmaları hakkında bilgiler aldıktan sonra talepleri dinleyen Başkan Yemenici, İlçemizi daha da güzelleştirmek adına periyodik olarak birim müdürleriyle yaptığımız toplantı amacına hasıl olmuştur. Birimler arasındaki koordineyi ve güzel fikirlerin ortaya çıkması için yapılan istişarelerle Akçakocamıza ve hemşehrilerimize daha güzel hizmetler üreteceğiz. Modern bir kent olma yolunda çalışmalarımız hız kesmeden devam etmektedir, projelerimizi bir bir gerçekleştiriyoruz. Ana hedefimiz ilçemizin sağlıklı bir şekilde alt ve üst yapı sorununu çözmek, bitirmek değişme ve gelişme yolunda bir basamak daha yukarı çıkmaktır. İlçemizdeki gelişimi ve değişimi vatandaşlarımız görerek yaşamaktadır. Zamanla yarışırken bütün yaptığımız çalışmalarda belediye personelimiz en üst düzeyde performans göstermektedir. Söz verdik yapıyoruz amacımız daha hızlı kesintisiz halkımızın memnuniyetini sağlamaktır diye ifade etti.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2017, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER