Başkan Yiğit, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan plaket aldı...

Başkan Yiğit, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan plaket aldı

Başkan Yiğit, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan plaket aldı...

Kdz. Ereğlide demir-çelik sektöründe 30 yıldan fazla yöneticilik yapan Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğite, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından plaket verildi. Başkan Yiğit ödülünü TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlunun ellerinden aldı.
Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Karadeniz Ereğli Ekonomisinin Yıldızları töreninde, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve protokol üyeleri tarafından özel ilgi gördü.
Ereğlide gerçekleştirilen törene davetli olarak katılan Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit Kdz. Ereğli TSOya katkılarından dolayı plaketle ödüllendirildi. Başkan Yiğite plaketini TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, AK Parti Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve Ereğli TSO Başkanı Sertan Yalçın takdim ettiler.
Başkan Yiğit tören öncesi verilen kokteylde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve protokol üyeleri ile bir araya gelerek ilçede gerçekleştirdiği faaliyetleri anlattı ve Hisarcıklıoğlunu Yığılcaya davet etti. Başkan Hisarcıklıoğluda en yakın zamanda Yığılcaya bir ziyaret gerçekleştirerek Başkan Yiğitin misafiri olacağını ifade etti.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2018, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER