Başkan Yiğit'ten Yığılca'ya beş yıldızlı otel

Başkan Yiğit'ten Yığılca'ya beş yıldızlı otel

Başkan Yiğit'ten Yığılca'ya beş yıldızlı otel

DÜZCE(İHA) – Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, ilçede 4 katlı bir binayı restore ederek beş yıldızlı otele dönüştürüyor.
Bölgenin cazibe merkezi olma yolunda hızla ilerleyen Yığılca İlçesi hem yatırımcıların hem turizmcilerin ilgi odağı olmaya başladı. Bir de Yığılca Belediye Başkanı Yiğitin projelerine bir yenesini daha ekleyerek İlçede konaklama ihtiyacının karşılanması için otel yapacak.
Başkan Yiğit, dört katlı bir binasını sil baştan revize ederek İlçeye 5 yıldızlı bir otel yapma kararını hemen Belediye Meclisinden çıkartarak işe başladı. Bu proje Yığılca İlçesine gerçek bir katma değer katacak.
Başkan Yiğit, Yığılcamız beş yıl öncesinin Yığılcası değil. Her geçen gün marka İlçe olma yolunda hızla ilerliyor, ciddi yatırımlar alıyor. Bu durum ilerleyen günlerde artarak devam edecek. Yığılcamız artık bölgenin markası oldu, bunu da kimse inkar etmiyor. İlçenin geleni gideni fazlalaşıyor. Biz bu konuda hızlı bir karar alarak otel inşaatımıza başladık. Otelimizin İlçemize hayırlı olmasını diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.

haber

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2018, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER