Başsavcı Savaş Düzgün "Eski cezaevi değerlendirilecek"

Başsavcı Savaş Düzgün "Eski cezaevi değerlendirilecek"

Başsavcı Savaş Düzgün "Eski cezaevi değerlendirilecek"

DÜZCE(İHA) – Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün, Fezvi Çakmak Mahallesinde bulunan eski cezaevinin iş eğitim merkezi olarak değerlendirilmesi için proje hazırladıklarını söyledi.
Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün, basından sorumlu Cumhuriyet Savcısı Oğuzhan Yalçınkaya, ilk müracaattan sorumlu Cumhuriyet Savıcısı Ömer Faruk Öz ve uzlaştırmadan sorumlu Cumhuriyet Savcısı Emre Demirci ile birlikte Düzcede görev yapan basın temsilcileriyle düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.
Başsavcı Savaş Düzgün, basının dördüncü kuvvet olduğunun altını çizerek Basın bizler ve kamuoyu için haber alma noktasında önemli görev icra ediyor. Bizde elimizde geldiği basın mensuplarına zorlu görevlerinde yardım etmeye çalışıyoruz. Basın mensuplarının da basın ahlak ve ilkeleri doğrultusuna kamuoyunu bilgilendirmesi bizlerin öncelikli istekleri arasındadır dedi.

Eski cezaevi iş eğitim merkezi olacak
Başsavcı Düzgün, Fevzi Çakmak Mahallesinde bulunan eski cezaevinin iş merkezi haline getirileceğini ifade ederek Açık cezaevinde kalan mahkumların meslek sahibi olması için eski cezaevini iş eğitim merkezi haline getirmek için çalışma yapacağız. Burayı bir üretim yeri gibi mahkumların meslek sahibi olabileceği bir alan açacağız şeklinde konuştu.

Adli Tıp Kurumunun temelleri 2018de atılıyor
Düzceye yapılacak olan ve bölgeye hitap eden Adli Tıp Kurumunun D-100 karayolu üzerinde ki arazisinde 2018 yılında temellerin atılacağını söyleyen Başsavcı Düzgün, Adli Tıp Kurumu tüm bölgeye hitap edeceği için Düzceye de oldukça faydası olacak. En kısa sürede bitirmeyi hedefliyoruz ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2017, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER