Beyköy Beldesinde İlkokul öğrencilerinden duygulandıran An.!

- Düzce'de ilkokul öğrencileri, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'ne düzenlenen saldırıda şehit olan 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan'ın kabrini ziyaret etti

Beyköy Beldesinde İlkokul öğrencilerinden duygulandıran An.!

DÜZCE - Düzcede ilkokul öğrencileri, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Merkezine düzenlenen saldırıda şehit olan 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysanın kabrine ziyarette bulundu.

Düzce Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen program kapsamında kentte eğitim veren ilkokulların personeliyle 200ü aşkın öğrenci, şehit 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysanın Beyköy Beldesi Çalıcuma Mahallesinde bulunan kabrinin başına geldi.

Burada küçük öğrenciler tarafından Kuran-ı Kerim okundu, dualar edildi. Şehit Baysanın kabrine çiçekler bırakan öğrencilerin duygulandığı gözlendi.

Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, hain darbe girişiminde şehit düşen tüm şehitleri minnetle andıklarını söyledi.

Ülkenin geleceğine kastedilen o kara gecenin unutulmaması gereken önemli bir tarih olduğunun altını çizen Yiğit, Biz de öğrencilerimizi bu kara fakat milletimizin dik duruşu ile zaferle tamamlanan günü unutturmamak istedik. Şehidimizin mezarı başında dualar ettik. Çocuklarımıza bu manevi duyguyu yaşattık. dedi.

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2017, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER