Bölge Başkanı Taşıl Berat Kandilini kutladı

5. BÖLGE BİRLİĞİ VE DÜZCE ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ KEFALET KOOPERATİFİ ERTAN TAŞLI, KANDİL MESAJINDA “RAMAZAN AYININ HABERCİSİ OLAN BERAT KANDİLİNİ İDRAK ETMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ” DEDİ.

Bölge Başkanı Taşıl Berat Kandilini kutladı

DÜZCE(İHA) – 5. Bölge Birliği ve Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Ertan Taşlı, kandil mesajında “Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandilini idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Ertan Taşlı Berat Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Bölge başkanı Taşlı “Gönüllerin merhamet dolduğu, insanların sabırlı, sevgi ve saygının hakim olduğu Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandilini idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ruhen müminlere ağır gelen her türlü sıkıntıdan ve insana yakışmayan her türlü kötülükten kurtuluşa vesile olacak olan Mübarek Berat Kandilini idrak edeceğiz. Af ve şükür vesilesi olan kandiller, için de manevi bir arınmanın yanında, hayat muhasebesi yapma fırsatı sunan gecelerdir. Berat Kandili de bu önemli gecelerden bir tanesidir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın ve tüm İslam Alemi’nin mübarek Berat Kandilini kutlar, bu mümtaz gecenin ülkemize, milletimize ve esnafımıza barış, huzur, kardeşlik ve mutluluk getirmesine vesile olmasını diliyorum" ifadelerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2020, 20:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER