Bolu Dağı Esnafına Eğitim Verildi

- Bolu Dağı esnafına tehlikeli madde taşıyan tankerler kaza yaptığında nasıl müdahale edileceği konusunda eğitim verildi

Bolu Dağı Esnafına Eğitim Verildi

Düzce Valiliği koordinesinde, Bolu Dağında sıkça meydan gelen tehlikeli madde taşıyan tanker kazalarında yapılması gerekenler konusunda Bolu Dağı esnafına eğitim verildi.

Düzce Valiliği, Kaynaşlı Kaymakamlığı, İl Jandarma Alay Komutanlığı, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), 112 Acil Servis ve Acil Destek Vakfı iş birliğiyle gerçekleştirilen programda, esnaflara kazalarda yaşanabilecek olumsuzluklar anlatıldı.

Özellikle D-100 karayolu Bolu Dağı geçişinde tanker kazalarının sıkça yaşandığı ve bu kazalarda bilinçsiz müdahalelerin kötü sonuçlar doğurduğu anlatılan eğitim programında, AFAD personeli tehlikeli madde taşımacılığı kazalarında yerel olarak ilk müdahaleci konumundaki birimlere teknik açıklamalar yaptı.

Bu tür kazalarda esnafın çevrede toplanan vatandaşları olay yerinden uzaklaştırma, halkın güvenliğini sağlama gibi bazı görevlerinin olduğu belirtildi.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2018, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER