"Bu FETÖ'nün gerçek adı paralel din yapılanmasıdır.

- "Sadece bizim araştırmalarımız değil yabancı akademisyenlerin de yaptığı araştırmalarda Peygamber Efendimiz'den bu yana gelen anlayışın vakıf medeniyeti olduğunu görürüz"

"Bu FETÖ'nün gerçek adı paralel din yapılanmasıdır.

DÜZCE - Beşir Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Şanlı, Sadece bizim araştırmalarımız değil, yabancı akademisyenlerin de yaptığı araştırmalarda Peygamber Efendimizden bu yana gelen anlayışın vakıf medeniyeti olduğunu görürüz. dedi.

Derneğin Düzce İl Temsilciliği tarafından düzenlenen eğitim kampında dernek üyeleriyle bir araya gelen Şanlı, buradaki konuşmasında, insan odaklı çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Geniş çalışma alanı oluşturduklarını, Türk Kızılayı ve AFAD ile önemli çalışmalara imza attıklarını anlatan Şanlı, İslam kaynaklarına baktığımız zaman vakıf faaliyetinin önemi ortaya çıkmaktadır. Dolayısıyla İslamın yeryüzünü fethettiği andan itibaren çalışmalara baktığımızda temelin insan olduğu ortaya çıkıyor. Bizim ecdadımızın ortaya koymuş olduğu vakıf ve hizmet anlayışı aslında budur. Sadece bizim araştırmalarımız değil, yabancı akademisyenlerin de yaptığı araştırmalarda, Peygamber Efendimizden bu yana gelen anlayışın vakıf medeniyeti olduğunu görürüz. diye konuştu.

Hadiseyi doğru teşhis edemezseniz, tedavisi de doğru olmaz. diyen Şanlı, şunları kaydetti:

Bu FETÖnün gerçek adı paralel din yapılanmasıdır. 40 yıldan beri insanların içine giren, en ücra köşesine ulaşan, her birimizin başına bela olan ve aileyi zehirleyen bu yapının adı, paralel din yapılanmasıdır. 15 Temmuzda, Allahın korumayı vadettiği dinine kastedilmiştir. 1839 yılında başlayan fiili işgal hareketinden sonradır 15 Temmuz.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2018, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER