Çevre ve sağlık alanlarında çalışmasını sürdürüyor

Düzce Üniversitesi çevre ve sağlık alanlarında çalışmasını sürdürüyor

Çevre ve sağlık alanlarında çalışmasını sürdürüyor

Düzce Üniversitesi Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörlüğü faaliyet toplantısı, Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakarın katılımıyla gerçekleştirildi.
Rektörlük Çalıştay Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakarın yanında Rektör yardımcısı Prof. Dr. İdris Şahin, Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Halil İbrahim Uğraş ve Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Uğur Hasırcı, Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma çalışmalarında görevli öğretim elemanları ve koordinatörlük çalışanları katılım gösterdi.
Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması kapsamında çalışmalarını yoğunlaştıran Düzce Üniversitesi Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörlüğü gerçekleştirdiği faaliyet toplantısında; iletişim ve tanıtım etkinlikleri, tıbbi bitki ekimi için alan tahsisi, bütçe planlama konusu, tıbbi bitkilerin toplanması ve çevre projeleri için gerekli cihaz desteğinin sağlanması gibi konuları ele alındı.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2018, 08:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER