Dağlı, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj

Dağlı, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj

Dağlı, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj

DÜZCE - Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Dağlı, mesajında, bayramın tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

Bayramların, milli birlik ve beraberliği pekiştirmek, kardeşlik ahdini yenilemek, vefa ve dostlukları göstermek için önemli bir fırsat olduğunu belirten Dağlı, mesajında şunları kaydetti:

Sosyal hayatımızda müstesna bir yere sahip olan bayramlar, iyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevgi ve hoşgörü ikliminde dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, mutlulukların paylaşıldığı, dostluk ve kardeşlik duygularının güçlendiği müstesna günlerdir. Yaşamımızı zenginleştiren ve renklendiren bayramları, kardeşlik ve dayanışma iklimini daha da güçlendirmek, küslükleri ortadan kaldırmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için önemli birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Bayramın huzur içinde geçmesi için tüm tedbirlerin alındığını aktaran Dağlı, Güvenlik, trafik, sağlık ve gıda kontrol hizmetleri olmak üzere gerekli her türlü tedbir alınmıştır. Bayram sevincinin hüzne dönüşmemesi için araç kullanacak vatandaşlarımızın trafikte dikkatli olup kurallara uymaları hususunu özellikle hatırlatmak istiyorum. Sevinci hüzne, acıya dönüştürmeyelim. Bu duygu ve düşüncelerle, değerli halkımızın ve tüm mesai arkadaşlarımın mübarek Kurban Bayramını can-ı gönülden tebrik ediyorum. ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2017, 12:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER