DİDER 1 Mayısta yine işçilerin yanında oldu

DÜZCE İŞÇİLERİ DAYANIŞMA DERNEĞİ 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜNDE İŞÇİLERİN YİNE YANINDA OLDU. MUHTAÇ İŞÇİ AİLELERİNE YARDIM PAKETİ VE ALIŞVERİŞ ÇEKİ DAĞITTILAR

DİDER 1 Mayısta yine işçilerin yanında oldu

DÜZCE (İHA) – Düzce İşçileri Dayanışma Derneği 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününde işçilerin yine yanında oldu. Muhtaç işçi ailelerine yardım paketi ve alışveriş çeki dağıttılar.

Düzce’de bir çok faaliyetler gerçekleştirerek işçilerin yanında olan Düzce İşçileri Dayanışma Derneği, 1 Mayıs İşçi bayramında da faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Korona virüs (COVİD-19) pandemisi nedeni ile işini kaybeden ve muhtaç durumda olan işçi ailelerine yardım paketleri ve alışveriş çekleri hediye etti. Dernek Başkanı Sedat Mıhçı yaptığı açıklamada, salgının ilk başladığı ilk günden beri çalışmaya devam ettiklerini, işsiz kalan yüzlerce işçiye destek verdiklerini belirtti. Mıhçı: “ Bugün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü. İşçinin ve emekçinin bayramı. Biz bu bayramı çok daha iyi bir şekilde kutlamak isterdik. Fakat, virüs nedeni ile evlerdeyiz. İnşallah bir sonraki bayramımızda çok daha iyi bir etkinlik yaparız. İşsiz ve muhtaç işçi ailelerimize yardım paketleri hazırladık. Dernek ekibimiz ile birlikte bugün yüzlerce aileye destek vereceğiz. Ayrıca alış veriş çeklerimiz de var. Onları da yine dağıtacağız. Destek veren herkese teşekkür ederiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER