Divapan masa tenisi takımı AVM'de gösteri düzenlediler.

Divapan masa tenisi takımı AVM'de gösteri düzenlediler.

Divapan masa tenisi takımı AVM'de gösteri düzenlediler.

Türkiye Masa Tenisi 1. Lig Şampiyonu olarak süper Lige yükselen Divapan Spor Kulübü Masa Tenisi takımı, Süper Ligde Düzceyi temsil edecek. Şampiyon sporcular Krempark AVMde gösteri düzenlediler.
Düzceyi masa tenisi liginde başarı ile temsil ederek şampiyonluğa ulaşan DİVAPAN Masa Tenisi Takımı bu yıl Süper Ligde temsil edecek. Hafta sonu başlayacak maçlar öncesi hazırlıklarını tamamlayan şampiyon takım oyuncuları Krempark AVMde gösteri maçı yaptı.
Kendisi de takımda yer alan DİVAPAN Genel Müdürü Hakan Zengin, geçen yıl hedefledikleri şampiyonluğa ulaşarak Süper Lige çıktıklarını söylerken, takımı bir takviye oyuncu ile Süper Lige hazırladıklarını belirtti. Hakan Zengin ; 10 Etap maçın sonucunda ilk 6ya girenler Avrupa kupalarında yarışmaya katılacaklar. Fenerbahçe, Türk Telekom gibi takımlarla mücadele edeceğiz. Sağlam bir ekip kurmaya çalıştık. Hedefimiz ilk 6ya girip Avrupa kupalarında mücadele etmek derken hem takımı tanıtmak hem de Düzcelilerin masa tenisine ısınmasını sağlamak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini dile getirdi.
Gelecek hafta sonu İstanbulda ilk etap maçların başlayacağını söyleyen Zengin, 4 gün sürecek mücadeleler için takımın hazır olduğunu ifade etti. Hakan Zengin, firma çalışanlarından oluşan takımın başarı kaynağını ise şöyle anlattı: Zengin; Bir şeyi çok severseniz onunla ilgili etrafınızda bir oluşum meydana geliyor. Masa tenisini çocukluğumdan beri seviyordum. Fırsat buldukça bu oluşum için çalıştım. Amacımız bir kulüp kurup mücadele etmekti. Bu hayalimize ulaştık dedi.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2017, 12:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER