Dost Meclisi toplantısına Vali Dağlı katıldı

Dost Meclisi toplantısına Vali Dağlı katıldı

Dost Meclisi toplantısına Vali Dağlı katıldı

MÜSİAD Düzce Şubesi tarafından gerçekleştirilen Dost Meclisi toplantısına Vali Zülkif Dağlı katıldı.
MÜSİAD Düzce Şubesi tarafından düzenli olarak yapılan Dost Meclisi Toplantısı geniş katılımla yapıldı. Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal tesislerinde gerçekleştirilen toplantının onur konuğu Düzce Valisi Zülkif Dağlı oldu.
MÜSİAD Düzce Şubesi Başkanı İsa Şengüloğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Zalkif Dağlı, üyelerle tek tek tokalaştı. Ardından üyeler tek tek kendini tanıttı.
MÜSUAD Şube Başkanı İsa Şengüloğunun yaptığı hoş geldiniz konuşmasının ardından konuşan Vali Zülkif Dağlı MÜSİADın Bizim ailemiz diyerek önemli olduğunun söyledi.
Vali Dağlı MÜSİADın koltuk odaklı değil hizmet odaklı çalıştığını işaret ederek Manevi değerlerimize sahip çıkıyoruz ama bunun yanında maddi anlamda da, milli sanayi, yatırım anlamında da neler yapabiliriz MÜSİAD olarak kafa yoruyoruz. Milli Sanayi ve yerli üretimin olması için canla başla çalışıyorsunuz. MÜSİAD önemli çalışmalar yapıyorsunuz. MÜSİADda bayrak değişimi seçim ortamında değil düğün bayram ortamında olur. Herkes birbirine teşekkür eder, yeni başkan görevi alır ama eski başkan onursal başkan olarak göreve devam eder. Bu da MÜSİADın güzelliğini gösteriyor. Koltuk odaklı değil hizmet odaklı kurum olduğunu gösteriyor. Bazı yerlerde bir kişinin 30 sene devam ettiğini görüyoruz. Bu değişim dinamizmi getiriyor, yenileşme ve heyecan getiriyor. Birlikte neler yapılabilir kafa yormak lazım dedi.
İzmirde görev yaptığı dönemde MÜSİAD ile birlikte yaptığı çalışmalardan söz eden Vali Dağlı, İzmir MÜSİAD Şubesinin kurduğu kolejli anlattı.
Vali Dağlı, Her şeyiyle dört dörtlük bir kolej. Eğitim değerleri tam bize uygun halde. Biz manevi ve maddi olarak farklı olmak durumundayız. Doğru noktadan başlamak için adam yetiştirmek de sanayinin içinde olmak da önemli. Bu manada okul güzel bir yatırım ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından MÜSİAD çalışmaları ile ilgili bilgiler aktarıldı.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2018, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER