DTSO Meslek komiteleri başkanlarını seçti

DTSO Meslek komiteleri başkanlarını seçti

DTSO Meslek komiteleri başkanlarını seçti

Düzce Ticaret ve Sanayi Odasının Nisan 2018 seçimleri sonucunda oluşan Meslek Komiteleri ilk toplantılarını gerçekleştirdi. Toplantılarda komitelerin başkanları seçildi.
Düzce Ticaret ve Sanayi Odasının seçimlerinin ardından yeni seçilen komitelerde başkan ve başkan yardımcısı seçimleri yapıldı. Yapılan seçimlerde;
1. Meslek Komitesi olan Basın, Yayın, Danışmanlık, Eğitim ve Sağlık komitesi başkanı Yakup Uysal, Başkan Yardımcısı Osman Kırtay oldu.
2. Meslek Komitesi olan İnşaat, İnşaat Malzemeleri ve Mühendislik komitesinin Başkanı Hayrullah Şen, Başkan Yardımcısı Öner Mümtaz Çatana oldu.
3. Meslek Komitesi olan Orman Ürünleri İmalat ve Satışı komitesinin Başkanı Şahin Bircan, Başkan Yardımcısı Fikret Erkayalı oldu.
4. Meslek Komitesi olan Makine ve Makine İmalatı ve Metal İşleme komitesinin Başkanı Ertuğrul Atalı, Başkan Yardımcısı Fikret Yıldırım oldu.
5. Meslek Komitesi olan Perakende Satış komitesinin Başkanı Murat Yakar, Başkan Yardımcısı Abdullah Atasoy oldu.
6. Meslek Komitesi olan Otomotiv, Otomotiv İmalat ve Satışı ile Petroller komitesinin Başkanı Metin Topal, Başkan Yardımcısı Murat Öztürk oldu.
7. Meslek Komitesi olan Tekstil İmalatı ve Perakende Satışı komitesinin Başkanı Mutlu Kayan, Başkan Yardımcısı Emre Durmazoğlu oldu.
8. Meslek Komitesi olan optan Gıda, Satış ve İmalatı komitesinin Başkanı Yunus Emre Gülay, Başkan Yardımcısı Adnan Ertekin oldu.
9. Meslek Komitesi olan Sigortacılar, Emlakçılar ve Bankacılar komitesinin Başkanı Metin Koç, Başkan Yardımcısı Selim Koçak oldu.
10. Meslek Komitesi olan Lokanta, Restoran, Kafe ve Toplu Yemek Hizmeti komitesinin Başkanı Recep Uçar, Başkan Yardımcısı Cemil Tüysüz oldu.
11. Meslek Komitesi olan Nakliye, Ulaşım ve Lojistik komitesinin Başkanı İsa Üçüncüoğlu, Başkan Yardımcısı Bülent Eroğlu oldu.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2018, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER