Dünya Gönüllüler Günü düzenlenen yarışmayla kutlandı

Dünya Gönüllüler Günü düzenlenen yarışmayla kutlandı

Dünya Gönüllüler Günü düzenlenen yarışmayla kutlandı

Düzce Üniversitesi Genç TEMA Topluluğunun Dünya Gönüllüler Günü dolayısıyla düzenlediği Gönüllüysen Yaz isimli etkinliğine öğrenciler duyarsız kalmadı.
TEMA Vakfı Düzce İl Temsilcisi Düzce Üniversitesi Öğretim Görevlisi Oğuzhan Kendirli koordinatörlüğünde, Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlikte, gönüllü kelimesini en iyi anlatan cümleler yazılarak değerlendirildi. Genç Tema üyelerinin online oylama sonrasında Bir gönülle birçok gönlü fethetmek uğruna gönüllü ol cümlesi ile 1.lik ödülüne layık görülen Hemşirelik Bölümü öğrencisi Saray Uçar oldu.
Etkinlik sonrasında açıklamalarda bulunan Genç TEMA Topluluğu Başkanı Kübra Açıkgöz Hiçbir karşılık beklentisi içinde olmaksızın bir hizmeti bitirmek, gönüllülük arzusu duyan bir insana gönüllülüğün mutluluğunu anlatmak, olanak sahibi bir insanın hizmet etmesine vesile olmak, insana mutlulukların en büyüğünü verir. Coşku ve sevinç verir. diyerek bu özel günde görev yapan tüm TEMA gönüllülerine teşekkür etti.
Genç TEMA Topluluğu Başkan Yardımcısı Seyda Nur Keleş ise yaptığı açıklamada, gönüllü insanın; içinde bulunduğu toplulukta herhangi bir karşılık ya da çıkar beklemeksizin bir işi yapmayı kendiliğinden üstlenen kişi olduğunu belirterek, kendisinin de bir gönüllü olduğu için mutluluk duyduğunu ifade etti.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2017, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER