Düzce polisi Yolculara 'ihbar edin' uyarısı

Düzce polisi Yolculara 'ihbar edin' uyarısı

Düzce polisi Yolculara 'ihbar edin' uyarısı

Bayram tatili için memleketlerine giden sürücülere, Düzce Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri dikkatlerini toplamaları için araçtan indirerek nefes aldırdı. Uygulamayı yerinde bulan sürücüler ise, dağılan dikkatlerini topladıklarını dile getirdiler.
Bayram tatili Cuma akşamı itibarıyla resmi kurumlarda çalışanlar için başladı. Tatilin başlamasıyla birlikte de bayramı memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar, direksiyon başına geçerek yollara çıktılar. Karayollarında olumsuzluk yaşanmaması için Düzce Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri de D-100 Karayolu Kaynaşlı kesiminde araçlar üzerinde uygulama yaptı. Uzun süre direksiyon başında olan sürücülerin dikkatlerini toplamaları için sürücüleri araçlarından indiren ekipler, sürücülerin dikkatlerini toplamaları ve direksiyon başında rehaveti ortadan kaldırmak için yapılan uygulamadan sürücülerin de memnun olduklarını dile getirdiler.

Yolculara ihbar edin uyarısı
Otobüslerde de denetim yapan Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri yolculara sürücülerden şikayetleri olup olmadığını sorarken, ayrıca sürücü hataları konusunda hassas olunması gerektiğini ve 112 acil yardım hattına şikayette bulunabileceklerini de dile getirdiler. Ekipler şikayet olması halinde gereken cezai yaptırımı uygulayacaklarını da dile getirdiler.

Araçlar didik didik arandı
Ayrıca trafik ekipleri ile birlikte uygulama yapan Kaynaşlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri araçlarda arama yaptı. Araçların bagajlarını kontrol eden ekipler, sürücülere yolda dikkatli olunması gerektiği uyarısında da bulundular.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2017, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER