Düzce standına büyük ilgi

Düzce standına büyük ilgi

Düzce standına büyük ilgi

Bu yıl 22ncisi düzenlenen Doğu Akdeniz Seyahat ve Turizm Fuarında hazırlanan Düzce Belediyesi standını Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ziyaret etti.
Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesi iş birliği ile hazırlanan tanıtım standının ilk ziyaretçisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş oldu. Düzce standında hazırlanan maketleri yakından inceleyen Aktaşa Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay eşlik etti. Düzcenin doğal güzellikleri hakkında maketler üzerinden bilgi veren Başkan Ay, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı değerli arkadaşımız Alinur Aktaşa standımıza göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Fuarın bizleri bir araya getirmesinden dolayı memnuniyet duyuyoruz. Bu sayede il belediyeleri olarak turizmin geliştirilmesi konusunda birbirimize destek oluyoruz dedi.
Fuarda stant ziyaretleri Akçakoca Belediyesi ile devam etti. Düzce Belediye Başkanı Dursun Ayın Akçakoca Belediyesi standını ziyaret etmesinin ardından Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici de Düzce standında incelemelerde bulunarak iade-i ziyarette bulundu.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2018, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER